Crosstrainere til effektiv træning af hele kroppen

Crosstrainere er blevet utroligt populære blandt danskerne, fordi det er en træningsmaskine der på en gang giver effektiv træning til en stor del af kroppens muskler og samtidig er en relativt skånsom træningsform. 

På føtex.dk kan du vælge mellem en række forskellige modeller fra kendte producenter. Du finder med andre ord også en crosstrainer, der passer til netop dine ambitioner. De fleste crosstrainere har en række indstillingsmuligheder, der gør det let at tilpasse crosstraineren til dit niveau. Nogle modeller har desuden avancerede træningsprogrammer, så du kan lave en plan for din træning og derigennem give dig selv optimale vilkår for at optimere din træning.

21 produkter
24 modstandsniveauer 7 kg svinghjul
3.099 kr.
Jævn roterende bevægelse
4.599 kr.
16 modstandsniveauer og 6 kg svinghjul
2.249 kr.
24 modstandsniveauer 10 kg svinghjul
3.449 kr.
8 modstandsniveauer 7 kg svinghjul
3.199 kr.
15 forskellige modstandsniveauer og 8 kg Flywheel
2.499 kr.
Fast lav pris
Crosstrainer med 12 programmer inkl. pulsprogram
3.499 kr.
Fast lav pris
8 modstandsniveauer 12 kg svinghjul
3.499 kr.
8 modstandsniveauer
5 kg svinghjul
1.299 kr.
8 modstandsniveauer og 5 kg Flywheel
1.099 kr.
Fast lav pris
Let og overskuelig computer m. 6 permanente visninger
2.999 kr.
Fast lav pris
15 modstandsniveauer 14 kg svinghjul
4.879 kr.

3 gode grunde til at vælge en crosstrainer?

Crosstraineren er gennem de seneste år blevet en af de allermest populære maskiner til kredsløbstræning. Når du vælger en crosstrainer får du da også mange fordele, hvilket er med til at forklare crosstrainerens popularitet.

1: Aktivér kroppens store muskelgrupper med en crosstrainer

Når du træner på en crosstrainer aktiverer du mange af kroppens store muskelgrupper. Særligt musklerne i benene bliver sat på arbejde, men da armene også aktiveres vil musklerne i overkroppen ligeledes blive trænet. Dermed opnår du en super effektiv træning af en stor del af kroppen.  

2: Træning på crosstrainer er skånsomt for leddene

Hvis du har problemer med knæene eller anklerne er crosstraineren et oplagt træningsredskab for dig. I modsætning til løb, giver træning på crosstraineren ikke i samme grad stød gennem kroppen, da fødderne hele tiden er solidt placeret på maskinen pedaler. Derfor er træning på en crosstrainer oplagt som alternativ til løb, hvis du eksempelvis døjer med smerter i ankler eller knæ, hvis du løber.

3: Oplagt for begynder-motionisten

Crosstrainere er desuden ideel, hvis du ikke er vant til at træne, men gerne vil i gang på fornuftig måde. Risikoen for skader og overbelastning er lille, det er nemt at komme i gang, og du kan let indstille maskinen til at yde mere modstand fra gang til gang, så du hele tiden udfordrer dig sig. Du vil hurtigt kunne opleve resultater, hvilket kan give blod på tanden til at give den endnu mere gas på træningsmaskinen.

Tilpas udvalget
×
Pris (kr)
Kategori
Lagerstatus
Brand