Bokseudstyr

Uanset om du trænger til at perfektionere din bokseteknik eller ønsker at bruge boksning som en del af din workout, finder du det perfekte udstyr her på siden. Her har vi samlet bokseudstyr fra Everlast, hvor du kan bestille boksehandsker, vægophæng til boksesæk, boksebags og meget mere. Find udstyr til din boksetræning her og bestil det udstyr, du mangler. VI sørger for en hurtig og sikker levering til din privatadresse eller en selvvalgt pakkeshop, når du bestiller online. Bestiller du for mere end 300 kr. kan du benytte vores Klik & Hent service, der giver dig gratis levering til din nærmeste føtex, Bilka eller Netto butik. 

19 produkter
Nem at forme for optilmal tilpasning
29 kr.
Ideel til boksetræning
69 kr.
Fås i flere størrelser
299 kr.
Fås i 3 varianter
Fås i flere størrelser
299 kr.
Fås i 3 varianter
Everlast evergel vægthandske
299 kr.
Fås i 2 varianter
Fås i flere størrelser
249 kr.
Fås i 4 varianter
PU materiale
149 kr.
Fås i 3 størrelser
599 kr. - 999 kr.
Fås i 3 varianter
Fås kun online
Boksesæk i kunstlæder inkl. boksehandsker med velcroluk
159 kr. - 499 kr.
Fås i 3 varianter
Fås kun online
My Hood boksehandsker i kunstlæder til børn.
128 kr. - 148 kr.
Fås i 2 varianter

Brug boksning til hjemmetræning

Boksning er en fantastisk måde at kombinere cardio og styrketræning. Ved at udnytte de forskellige elementer der findes i bokseverdenen kan du klare hele træningspasset derhjemme.

Brug eksempelvis sjippetorvet til at forbedre din kondition og din hurtighed, eller speedballen til at forbedre din præcision.

Du kan også vælge at udstyre dit hjem med den klassiske boksepude samt handsker. Vi har et stort udvalg af billige boksepuder og handsker fra det kendte og populære mærke EVERLAST.

 

Tilpas udvalget
×
Pris (kr)
Kategori
Lagerstatus
Brand