Kettlebells til effektiv styrketræning

Styrk din ryg, arme, skuldre og ledbånd med en tung kettlebell fra føtex.dk, hvor du finder et udvalg af de effektive kettlebells. Her har vi samlet et udvalg af kettlebells, der kan bestilles med en væg på 4 til 20 kilo.  Træning med kettlebells er ekstra effektiv grundet den hurtige bevægelse, der stimulerer muskelfibrene i din krop på en bedre måde end dødløft. Bestil derfor en kettlebell med det samme og opgrader din styrketræning fra i dag. Vi sørger for, at din ordre leveres inden for få dage, så du hurtigt kan komme i gang med styrketræningen.

6 produkter
Fås i flere vægtkategorier
119 kr.
Støbejern med gummibelægning
569 kr.
Støbejern med gummibelægning
999 kr.
Fås i flere vægtkategorier
99 kr.
Fås i flere vægtkategorier
79 kr.
Kan fås i 2, 4 , 6 og 8 kg
PVC
99 kr. - 199 kr.
Fås i 4 varianter

Bliv stærkere med kettlebells

Mange mennesker bliver overrasket når de hører præcis hvor effektiv træningen med en kettlebell kan være. Faktisk viser det sig, at et russisk studie har undersøgt to forskellige testgrupper, hvoraf den ene skulle køre et almindelig militærinspireret træningsprogram og den anden skulle træne med kettlebells. Efter et års træning blev de to grupper mål på forskellige dicipliner, blandt andet 100 meter sprint, længdespring og kropshævninger. 

I samtlige dicipliner slog kettlebell-gruppen den anden gruppe.

Det effektive i træningen med kettlebells ligger i den hurtige bevægelse. Fordi du flytter vægten hurtigere er dette med til at stimulere muskelfiberene i din krop på en bedre og mere effektiv måde, end hvis du dødsløfter.

Løft og træning med Kettlebells er med til at styrke din ryg, ledbånd, arme og skuldre.

 

Tilpas udvalget
×
Pris (kr)
Kategori
Lagerstatus
Brand