Yogaudstyr

Yoga er ikke en træningsform, der nødvendigvis kræver det store udvalg. Dog er en god yogamåtte helt essentiel, og selvom der måske er yogamåtter til fri afbenyttelse i dit lokale fitnesscenter eller yogacenter, kan det være rart at have sin egen yogamåtte – ikke mindst hvis du også nyder at dyrke yoga alene hjemme på stuegulvet. Du finder et stort udvalg af yogaudstyr online på føtex.dk, hvor du blandt andet finder yogastrømper og yogamåtter i bedste kvalitet, der holder til mange timers dagligt hundestræk og solhilsen. Køb dit yogaudstyr på føtex.dk, og se det som en investering i dit personlige velvære.  

9 produkter
Blød og absorberende måtte, der er designet til at aflede fugten væk
379 kr.
Praktisk og elegant 5 mm måtte til at støtte dig i alle yoga øvelser.
479 kr.
180 x 60 x 0,8 cm.
69 kr.
23 x 10 x 15 cm
39 kr.
Onesize
49 kr.
180 x 61 x 0,6 cm
79 kr.
Praktisk sæt til yoga træning
299 kr.
Ø: 65 cm
Flere farver
699 kr.
Fås i 4 farver
Ø: 65 cm
Flere farver
899 kr.
Fås i 4 farver

Yogaudstyr – det rigtige udgangspunkt

Yoga handler i høj grad om at få ro, harmoni og balance ind i sjæl og krop. Hvad enten du dyrker yoga alene hjemme på stuegulvet eller sammen med andre ligesindede i et yogacenter, er det vigtigt, at du har det basale yogaudstyr på plads. Det vil først og fremmest sige en god og komfortabel måtte. Den er nemlig udgangspunktet for, at du opnår optimal komfort, stabilitet og balance i dine øvelser.

Tre grunde til at vælge yogaudstyr

  • Med en skridsikker og stødabsorberende måtte får du et stabilt udgangspunkt for dine øvelser
  • Du slapper af og får det optimale ud af dine anstrengelser
  • Du kan koncentrere dig 100 % på dine øvelser

Dyrker du yoga for at komme så tæt på at få en sjæl og krop, der er i balance og harmoni, som overhovedet muligt, er det vigtigt, at dit fysiske udgangspunkt er på plads. Hvis det ikke er det, kan det være svært at finde ro til at kunne give slip på psykiske og fysiske spændinger. Det handler derfor i høj grad om, at du har en yogamåtte, der er komfortabel. På den måde kan du nemmere koncentrere dig og føle velvære ved nye øvelser og stillinger.

Hvad skal jeg vælge?

Du skal fra starten have dit fysiske udgangspunkt på plads, og det betyder en træningsmåtte af en god kvalitet og i en tykkelse, længde og bredde, som passer til dig. Det er den, der sikrer dig, at dine hænder, knæ og fødder har et stabilt og behageligt underlag.

  • Tykkelse: Det er vigtigt at vælge en måtte, som hverken er for tyk eller tynd. Er den for tyk vil du ikke få det greb og den stabilitet, som er afgørende for, at du får ro og balance i dine stående stillinger. På den anden side kan en for tynd måtte gøre det direkte ubehageligt, når der er tale om siddende eller liggende øvelser.
  • Længde/bredde: En måtte i den rigtige størrelse er vigtig for, at du konstant har kontakt med måtten og ikke kommer du over kanten. Det er for det første ikke særligt behageligt, og for det andet risikerer du at miste koncentrationen og roen, harmonien og flowet.

Køb dit træningsudstyr på føtex.dk

Når du har fundet frem til dit nye yoga-udstyr, bestiller du det på føtex.dk. Vi sørger så for levering hjem på din adresse.

Husk, at du har 30 dages returret.