Romaskine til styrke- og konditionstræning

Med en romaskine får du en effektiv træning, da alle kroppens muskler aktiveres, mens du får sved på panden. Søger du en træningsmaskine, der giver de bedste resultater, er romaskinen et perfekt valg. Her på siden finder du et udvalg af effektive romaskiner til skarpe priser. Tag derfor et kig på udvalget og bestil en romaskine til dit hjem. Bestil med det samme og få gratis levering til din privatadresse. På føtex.dk leverer vi altid inden for få dage, så du snart kan komme i gang med træningen!

7 produkter
Elastisk modstand
1.449 kr.
Elektronisk modstand
4.849 kr.
Luftmodstand
4.699 kr.
Fast lav pris
Manuel modstandsregulering
Poly-line træk
3.299 kr.
174 x 38 x 54 cm
1.049 kr.
Magnet modstand
1.999 kr.
Luftmodstand
4.149 kr.

3 gode grunde til at vælge en romaskine

1: Træn hele kroppen

Med en romaskine kan du effektivt træne både styrke og komdition hjemme på stuegulvet. Med en romaskine træner du både over- og underkrop, og du får dermed det maksimale udbytte af træningen. Særligt hvis du skruer lidt op for tempoet og opnår god konditionstræning samtidig.

2: Træn hjemme i tørvejr - foran TV'et?

Det kan være helt uoverskueligt at skulle træne udendørs, når efterår og vinter byder på regn og blæst. Så er det lidt lettere at holde ved de gode intentioner om at træne regelmæssigt, hvis du kan gøre det hjemme på stuegulvet - foran TV'et?

Samtidig gør bliver også lidt lettere at presse træningen ind i hverdagen, hvis du ikke skal bruge tid på transport frem og tilbage. Du kan træne om aftenen, når børnene er puttet i seng. Eller du kan træne, mens de laver lektier eller leger i stuen.

Der er med andre ord ikke længere en undskyldning for ikke at få trænet, hvis du har en motionsmaskine stående lettilgængeligt hjemme hos dig selv. 

3: Kniber det med pladsen? Klap romaskinen sammen efter brug

Hvis du bor småt, kan det være en rigtig stor fordel, at en romaskine oft ekan klappes sammen efter brug. Dermed fylder romaskinen ikke ret meget, når den står stille. Den kan placeres i et hjørne eller bag døren, så den ikke er i vejen.

Vær dog opmærksom på, at de større semiprofessionelle modeller ikke kan klappes sammen.

Tilpas udvalget
×
Pris (kr)
Kategori
Lagerstatus
Brand