Træningsbænke til styrketræning hjemme hos dig

Spark styrketræningen i gang derhjemme med en træningsbænk, der giver dig mulighed for at træne muskler derhjemme. Her finder du træningsbænke, der er designet til mave- og rygtræning, og træningsbænke der er designet til at træne hele kroppen. Du har derfor mulighed for at rykke træningscentret hjem til dig slev med en smart træningsbænk, der giver dig mulighed for at fortsætte den effektive træning derhjemme. Tag derfor et kig på vores udvalg her på siden og bestil en træningsbænk, der opfylder dine behov. Bestiller du for mere end 1000 kr. i vores onlineshop, tilbyder vi fri fragt til din privatadresse inden for få dage!

33 produkter
Benyt dig af egen kropsvægt og styrk core, torso mm
1.888 kr. 3.499 kr.
100 kg vægte
9.999 kr.
Vægte ikke inklusiv
1.599 kr.
Til hjemmetræning
10.199 kr.
En komplet multistation
14.999 kr.
50 kg vægte
5.299 kr.
Multifunktionelt træningsredskab
2.599 kr.
Passer til både 30 og 50 mm vægtskiver
5.999 kr.
Maks vægt: 100 kg.
899 kr.
Har en solid stål platform
1.249 kr.

Kom i gang med effektiv styrketræning derhjemme

Med en træningsbænk eller en træningsstation, kan du nemt dyrke styrketræning hjemme hos dig selv. Du kan træne lige når det passer dig, og har du ikke lyst til at stå i fitnesscenteret sammen med en masse andre, er det helt oplagt at opbygge dit eget mini-styrkecenter derhjemme.

Du kan vælge mellem mange forskellige typer af træningbænke og træningsstationer. Nogle er designet til at træne hele kroppen, mens andre er målrettet specifikke muskelgrupper. Har du masser af plads, kan du gå hele vejen og vælge den helt store træningsstation. Kniber det med pladsen, finder du mindre alternativer, hvor du sagtens kan opnå en effektiv vægttræning.

Vær opmærksom på at du ved nogle træningsstationer skal tilkøbe vægtskiver. Denne type varer finder du naturligvis også på føtex.dk.