Træningsbænke til styrketræning hjemme hos dig

Spark styrketræningen i gang derhjemme med en træningsbænk, der giver dig mulighed for at træne muskler derhjemme. Her finder du træningsbænke, der er designet til mave- og rygtræning, og træningsbænke der er designet til at træne hele kroppen. Du har derfor mulighed for at rykke træningscentret hjem til dig slev med en smart træningsbænk, der giver dig mulighed for at fortsætte den effektive træning derhjemme. Tag derfor et kig på vores udvalg her på siden og bestil en træningsbænk, der opfylder dine behov. Bestiller du for mere end 1000 kr. i vores onlineshop, tilbyder vi fri fragt til din privatadresse inden for få dage!

23 produkter
Passer til både 30 og 50 mm vægtskiver
5.499 kr.
Har en solid stål platform
824,25 kr.
En komplet multistation
10.874,25 kr.
Justerbar ryg, Med 50 kg vægte
1.595 kr.
Vægte ikke inklusiv
1.274,25 kr.
Polsterede sæde, ryglæn og curlpude
1.799 kr.
Til hjemmetræning
6.299 kr.
Maks vægt: 100 kg.
649 kr.
Multi-justerbar
2.299 kr.
Ikke justebart stativ
7.499 kr.

Kom i gang med effektiv styrketræning derhjemme

Med en træningsbænk eller en træningsstation, kan du nemt dyrke styrketræning hjemme hos dig selv. Du kan træne lige når det passer dig, og har du ikke lyst til at stå i fitnesscenteret sammen med en masse andre, er det helt oplagt at opbygge dit eget mini-styrkecenter derhjemme.

Du kan vælge mellem mange forskellige typer af træningbænke og træningsstationer. Nogle er designet til at træne hele kroppen, mens andre er målrettet specifikke muskelgrupper. Har du masser af plads, kan du gå hele vejen og vælge den helt store træningsstation. Kniber det med pladsen, finder du mindre alternativer, hvor du sagtens kan opnå en effektiv vægttræning.

Vær opmærksom på at du ved nogle træningsstationer skal tilkøbe vægtskiver. Denne type varer finder du naturligvis også på føtex.dk. 

Tilpas udvalget
×
Pris (kr)
Kategori
Lagerstatus
Brand