Firkantede trampoliner

Firkantede trampoliner kommer i forskellige størrelser og modeller og fungerer derfor både til den lille og den store have. Du kan vælge mellem en trampolin på ben eller en nedgravningsmodel. Alle modeller kommer med optimalt sikkerhedsudstyr. Se udvalget her på føtex.dk.

God plads på en firkantet trampolin

Nyd sommeren med sjov på trampolinen med hele familien. En firkantet trampolin tillader flere at hoppe ved siden af hinanden og træne spring. Hoppearealet er optimalt på en firkantet model – du finder alle størrelser fra flere kendte mærker i det store online udvalg herover.  
 

Tre grunde til at vælge en firkantet trampolin:  

  • Bedre udnyttelse af hoppepladsen
  • Flere kan hoppe på samme tid
  • Findes i flere størrelser og mærker
     

Du kan hoppe flere steder end blot på midten af en firkantet hoppedug, og flere personer kan hoppe samtidigt. Du finder enhver størrelse og flere kendte mærker her på føtex.dk. 
 

Hvordan vælger du en firkantet trampolin til din have?

Når du skal vælge en firkantet trampolin fra det store udvalg af trampoliner, skal du tænke på, hvor meget den fylder, hvem der skal bruge den, og hvilken model du foretrækker. 

  • Størrelse – arealet på hoppedugen varierer både i længde og bredde. Du kan vælge mellem kvadratiske og rektangulære modeller. Sørg altid for at placere en trampolin, så den står bedst muligt beskyttet for vind og vejr, og så der er friplads rundt om trampolinen. Det er altid en god idé også at investere i stormsikring.
  • Anvendelse – antallet af personer betyder noget for, hvilken størrelse du bør vælge. Er du i tvivl, og har du pladsen, så vælg altid den størst mulige model, så der er plads til legekammerater og familie. Sikkerheden er i top på alle størrelser og modeller, uanset om du køber trampolinen til små eller store børn. 
  • Model – overvej om du foretrækker en flytbar model på ben eller en udsigtsbevarende trampolin til nedgravning. Du finder flere modeller fra kendte mærker i vores udvalg. 
     

Køb en firkantet trampolin i dag fra det store online udvalg her på føtex.dk – altid masser af gode tilbud.