BIG Bobby Rød gåbil med 4 hjul

Få på lager online

Denne vare kan købes online, eller bestilles i varehusene

BIG Bobby Rød gåbil med 4 hjul

Som et resultat af sin enestående kvalitet og børnevenlige design er BIG-Bobby-Car-Classic barnets yndlings køretøj. Karosseriet på denne meget elskede børnebil er ergonomisk designet til at passe perfekt til de unge chaufførs behov. Et rat med let greb, robuste hjul, trailerkobling både foran og bagpå samt et knæudsparing til ældre børn, gør denne klassiske model til en rigtig vinder med en enorm legeværdi.

·  Dimensioner: 58 x 30 x 38 cm.

·  Kan rumme op til: 50 kg.

·  Anbefales til børn over 1 år.

BIG er en tysk legetøjsproducent, der fokuserer på ergonomisk korrekt legetøj. BIG er især kendt for deres berømte Big Bobby gå-vogn - verdens mest solgte gå-vogn. Legetøjet produceres på den 320.000 kvadratmeter store fabrik i Burghaslach i Tyskland, hvor der hvert år produceres mere end 1 million enheder af høj kvalitet under BIG-brandet. BIG er etableret i 1938, og er i dag en del af den tyske legetøjsproducent Simba Dickie Group.

Aktiv leg
BIG's produktsortiment består primært af legetøj, der opfordrer til aktiv leg. Det gælder ikke mindst deres populære plastkøretøjer, som barnet kan bruge til at køre rundt på både ude og inde. Køretøjerne designes som biler, traktorer, gravemaskiner og mange andre former for køretøjer, så de ikke blot giver røde kinder, men også skaber samspil med barnets fantasi.

Ud over køretøjer producerer BIG også legetøj inden for andre kategorier såsom vandsystemer og legetøj til de mindste. Den samlede målgruppe dækker over børn i alderen 1-8 år.

Ergonomisk legetøj målrettet barnets alder
BIG skiller sig positivt ud på flere områder. Det gælder ikke mindst, når det kommer til legetøjets ergonomi. BIG designer nemlig deres legetøj under hensyntagen til barnets ergonomiske udvikling således, at legetøjet passer præcist til barnets nuværende stadie, men samtidig også bidrager til barnets fortsatte udvikling. BIG's legetøj er dermed udviklet til at skabe underholdning, aktivitet og udvikling på én og samme tid.

Varenummer 100498762
ID 000000009000279927-EA
Produkt dybde [mm] 268
Produkt højde [mm] 594
Produkt bredde [mm] 305
Alder
  • 1-2 år
  • 3-4 år
Indtast postnummer for at se leveringsmetoder for dette produkt. Pris og tid kan ændre sig ved flere produkter i kurven. Endelig pris vises på leveringsvalgssiden i kassen.

Se lagerstatus i varehus tættest på dig