Børnebøger

Lad børnene blive opslugt af bøgernes univers. Uanset om du læser højt for dit barn eller dit barn kan læse selv, har vi på føtex.dk et stort udvalg af forskellige børnebøger til børn i alle aldre. Mange søde historier og flotte billeder gør bøgerne letlæselige og fanger barnets opmærksomhed. Hvis du vil lære dit barn alfabetet, er der også flere bøger, der kan hjælpe med det. Du finder altså lidt til enhver smag, hvad enten barnet vil have hjælp med at stave og regne eller blot elsker en god historie.

21 produkter

Børnebøger – underholdning og udvikling

Betydningen af at høre eller læse en god bog skal absolut ikke undervurderes. I en travl og til tider meget støjende verden, kan det være et frirum, hvor barnet kan søge hen, når det vil hygge sig enten alene eller sammen med f.eks. far eller mor. Efterhånden som det får mere og mere styr på læsningens vigtigste grundelementer - afkodning og læseforståelse – er det klart til at begive sig ind i litteraturens fantastiske verden på egen hånd. 
 

Tre grunde til at vælge børnebøger

  • Læsetid er hyggetid på barnets helt egne præmisser
  • Det finder ud af, at læsning ikke altid er synonym med lektier
  • Jo mere det læser, jo mere kompetent en læser bliver det


Hvad skal jeg vælge?

Alderen/barnets læsefærdigheder har stor betydning for, hvilke bøger til børn du skal tage ned af boghylderne her i shoppen. Herudover skal du vælge børne-bøger ud fra barnets interessefelt, og hvilken type læsning de skal bruges til. 

  • Højtlæsning: At sidde sammen med mor eller far og hygge sig med at høre en god historie, er ikke kun positivt for dit barns sproglige udvikling. Nærværet har også stor betydning for dets psyke og får det til at føle sig trygt. 
  • Bamselæsning: Lad barnet læse for en bamse eller dukke i sit helt eget tempo og uden indblanding fra andre. På den måde føler det sig ikke overvåget og bliver nervøst for at læse forkert.
  • Bankelæsning: Her går læsningen på omgang. Barnet banker i bordet, når det vil læse. Ofte vil det læse længere og længere passager og gradvist blive en mere kompetent læser.

Er du på udkig efter bøger til små børn eller ældre børn? Vi har et stort udvalg af de bedste bøger til børn i alle aldre. Når du har fundet frem til den helt rigtige bog, bestiller du den nemt og hurtigt på føtex.dk.