Liggeunderlag

På føtex.dk finder du et udvalg af liggeunderlag i høj kvalitet, der er med til at sikre dig en god søvn på teltturen. Se dem i udvalget her på siden.
 

Liggeunderlag - Praktiske og komfortable

Et liggeunderlag fylder ikke meget og er derfor superpraktisk at have med, når du skal sove et andet sted. Det kan være på campingferien, hvor du ikke har plads til meget bagage, på spejderlejren, hvor du skal kunne bære din oppakning selv og til årets festival.
 

Tre grunde til at vælge et liggeunderlag til teltturen:

  • Praktisk at bruge – på bare få sekunder kan din soveplads være klar
  • Høj grad af komfort, for eksempel dem med luft i
  • Nemt at have med
     

Når du skal sove et andet sted end derhjemme i din seng, er det praktisk, at du kan have dit eget liggeunderlag med at sove på. Det er med til at gøre, at du kommer til at sove langt bedre. Her på føtex.dk kan du både finde den traditionelle slags af skum, men også de oppustelige, som er de bedste liggeunderlag, hvis du ønsker høj komfort. 

For alle typer gælder, at de er meget nemme at have med. De hverken vejer eller fylder meget. Du kan dermed bruge dem på vandreturen og cykelturen, hvor du vil have mindst mulig vægt med. Underlagenes lave vægt og kompakte facon gør dem også nemme for børn at have med, når de skal sove udenfor hjemmet. Det kan for eksempel være på en spejderlejr eller hos en kammerat.
 

Gør din soveplads klar på ingen tid

Når du skal slå lejr for natten på campingturen, vandreturen eller cykelferien, vil du have lyst til at kunne gøre det hurtigst muligt. Det kan du med et liggeunderlag. Vælger du et af de helt simple underlag af skum, skal du bare rulle det ud og placere din sovepose ovenpå. Så er du klar til at sove.

Vælger du et af vores underlag, hvor der skal luft i, tager det heller ikke lang tid for dig at gøre din soveplads klar. Der er en fodpumpe, som du kan bruge til at pumpe luft i med, så det dermed kommer til at fungere som en mini-luftmadras.

Har du ikke lyst til at bruge kræfter på at pumpe liggeunderlaget op med foden, kan du vælge et af vores selvoppustelige underlag. Så er det igen bare at smide soveposen ovenpå, og så kan du slappe af. Mangler du en sovepose til din næste tur, kan du også finde et stort udvalg af soveposer her på føtex.dk.