Vær kreativ med modellerpasta

Modellerpasta er et universelt produkt, der kan anvendes til mange formål og projekter. Der er tale om en masse, som du kan bruge til at skabe en flot og spændende baggrund på dine malerier. Med modellerpasta får du en virkelig flot effekt med en simpel teknik - ideel til dine hobbyprojekter. Det er en hobbyartikel, som har mange muligheder - det er kun din fantasi, som sætter grænserne.

Hvordan bruger du modellerpasta?

Modellerpasta kan anvendes på lærred. Du kan vælge at blande din modellerpasta med andre farver, så du kan skabe et flot spil på dit projekt. Her skal du cirka blande halv maling og halv modellerpasta. Til anvendelse af modellerpasta skal du bruge:

  • Lærred
  • Spartel 
  • Farver
  • Evt. små plastikknive, pinde eller lignende 


Med modellerpasta får du et produkt med mange muligheder. Det egner sig også til børn, som kan bruge små pinde til at lave små figurer på lærredet. Det er ideelt til sjove og kreative aktiviteter, hvor du kan udfolde din kreative side. Du finder andre hobbyartikler til dine projekter hos føtex.dk. Se også vores videoguide, hvor Christina Christiansen viser, hvordan du bruger modellerpasta.