Våbenskabe i høj kvalitet

Hvis man ejer et eller flere våben, foreskriver loven, at man har pligt til at opbevare våben og ammunition i et godkendt og aflåst våbenskab. Se vores udvalg af våbenskabe her på siden - så sikrer du dig mod tyveri og ulovlig ibrugtagning. 

 

 

Våbenskab - Tre grunde til at købe et våbenskab:

  • Det er lovpligtigt at opbevare våben og ammunition i et aflåst våbenskab
  • Du sikrer dine våben mod tyveri og en potentielt farlig situation
  • Du har et robust sted at opbevare dine våben, når du ikke bruger dem

 

Herudover er det et lovpligtigt krav, at dit våbenskab boltres fast til gulv eller mur, hvis det vejer under 1.000 kg. - og gerne begge dele. Alle våbenskabe her på siden vejer under 1.000 kg, så første skridt er at fastgøre det, når du bestiller et våbenskab på føtex.dk.

Hos føtex.dk vil vi gerne være med til at gøre det nemt for dig at opbevare dine våben sikkert og forsvarligt, så du ikke risikerer, at tyve bryder ind og stjæler dem. Vi har robuste sikringsskabe i flere forskellige størrelser, så du har mulighed for at sikre præcist det antal våben, som du ejer, mod tyveri og ulovlig ibrugtagning.

 

Hvad skal jeg være opmærksom på?

Når du skal ud og investere i et nyt våbenskab, er der flere punkter, som skal være i orden. Her er tre af de vigtigste:

  • Størrelse: Vi har våbenskabe i flere størrelser og med og uden separat overskab, som du kan anvende til opbevaring af f.eks. ammunition og andet, der skal låses inde.
  • Materiale: Et af de mest anvendte til fremstilling af sikringsskabe er pulverlakeret stål, og det er ikke uden grund. Det er nemlig et særdeles robust og holdbart materiale, som vil kunne modstå de fleste forsøg på ulovlig indtrængen.
  • Låsesystem: Noget af det vigtigste ved et våbenskab er naturligvis en sikker og stærk lås. Skabene her i shoppen er alle udstyret med et fremragende låsesystem af høj kvalitet.

 

Køb dit våbenskab på føtex.dk

Har du set dig om i vores aktuelle udvalg af sikringsskabe og fundet frem til et, som dækker netop dit behov? Så bestiller du det nemt og hurtigt online på føtex.dk. Herefter sørger vi for at levere det hjem til dig på din adresse.

Husk, at du som altid har 30 dages returret, hvis du mod forventning skulle fortryde dit køb og ønske at bytte eller returnere dit våbenskab.