Fortelte til campingvogn og tilbehør

Er pladsen blevet for trang, når I er på campingferie, kan du udvide med et fortelt til campingvognen. Her på føtex.dk finder du flere forskellige modeller af fortelte til campingvogne i udvalget herunder.

Fortelte - Find forteltet til din campingvogn

Når du vælger fortelt, skal du sikre dig, at det passer til din campingvogn. Når du klikker på produktbillederne for de enkelte produkter herover, kan du se flere detaljer om produktet, så du er sikker på at få det rigtige fortelt. Har du tvivlsspørgsmål, så kontakt vores kundeservice.

 

Tre gode grunde til at købe et fortelt til din campingvogn:

  • Giver ekstra plads
  • Beskytter campingvognen
  • Giver læ for vind og regn

 

Den største fordel ved at udbygge campingvognen med et fortelt er, at du får ekstra plads. Er du fastligger på en campingplads, kan du også opbevare ting i det, når du tager hjem.

Derudover beskytter det campingvognens gulv mod snavs, når I ikke træder direkte ind i den udefra – nøjagtigt som entréen hjemme beskytter mod snavset fodtøj i stuen.

Endelig er det behageligt at opholde sig i, når I gerne vil sidde ude, men vejret ikke indbyder til det.

Mange bruger forteltet som en udestue eller gæsteværelse. Men som gæsteværelse vil et pop-up telt være en endnu bedre løsning, fordi det giver mere privatliv for begge parter. Og så kan det også anvendes som børne- eller teenageværelse, hvis I har det behov.

 

Værd at overveje inden du køber fortelt

Inden du investerer i et fortelt, kan det være værd at overveje, hvad dit behov er. Der er ingen grund til at købe et fortelt til mange tusinde kroner, hvis mindre kan gøre det. Og prisforskellen kan være stor. Årsagerne til prisforskellen kan være mange – materiale, størrelse, brand osv.

Er du fastligger, skal du vælge et fortelt, der er robust nok til at modstå hårdt vejr. Mens du, hvis du blot camperer et par uger om året, ikke behøver et lige så kraftigt fortelt.

Inden for de sidste år, er de såkaldte lufttelte blevet meget populære. De er hurtige at stille op, fordi det traditionelle stativ af stænger er erstattet af luftslanger. Forteltet trækkes ganske enkelt på skinnen og pumpes efterfølgende op.

Nogle fortelte er udstyret med det, der kaldes græskant. Udvendigt, indvendigt eller begge dele. Den udvendige græskant leder vandet væk fra teltet, men forhindrer ikke, at vandet løber ind i teltet. Den indvendige græskant kan lade vandet løbe ind under teltet, hvis den er dækket med et gulvtæppe.

 

Fortelte af høj kvalitet på føtex.dk

Uanset hvilket fortelt du vælger til din campingvogn på føtex.dk, så får du det altid til lav pris, men af høj kvalitet.