Nupo One Meal Shake Caffe Latte

På lager online
x 12 stk.

Se lagerstatus i varehus

Vælg varehus

Nupo One Meal Shake Caffe Latte

Blid Caffe Latte shake med et strejf af karamel - en helt unik smagsoplevelse, der gør det rigtig godt som et lækkert og nærende morgenmåltid.

Denne shake er en del af Nupos One Meal-serie. Hvert One Meal-produkt erstatter ét måltid og kan bruges til at erstatte ét til to måltider pr. dag. One Meal-produkterne indeholder alle de vitaminer, mineraler, fibre og proteiner, som din krop har brug for i et måltid, og sikrer dig derfor masser af næring. Denne shake er et måltid, der er let af tage med på farten – hvad enten du er på arbejde, til sport eller ude.

Ingredienser og allergener

Skummetmælk, vand, sukker mælkeprotein, vegetabilsk olie: majsolie, stabilisatorer: cellulosegel, cellulosegum, carragenan, aroma, frysetørret kaffe pulver (0,2%), farvestof: karamel, vitaminer og mineraler**. Antioxident: askorbylpalmitat.

**Vitaminer:
Ascorbinsyre, niacinamid, tokoferylacetat, calciumpantotenat, riboflavin, pyridoxinhydroklorid, thiaminnitrat, retinylacetat, folinsyre, biotin, kolekalciferol, cyanocobalamin

**Mineraler:
Kaliumcitrat, natriumklorid, magnesiumsulfat, jernsulfat, zinksulfat, kobberglukonat, mangansulfat, kaliumjodid, natriumselenit.

Allergi information:
Indeholder: Mælk
 


Varenummer 100222632
ID 000000000030407501-EA
Type
  • Meal shake
Nettovægt
  • 330 ml
Ernæringstabel og ingredienser
Indtast postnummer for at se leveringsmetoder for dette produkt. Pris og tid kan ændre sig ved flere produkter i kurven. Endelig pris vises på leveringsvalgssiden i kassen.

Se lagerstatus i varehus tættest på dig