Beurer SR FT1 kontaktløs termometer

På lager online

Denne vare kan købes online, eller bestilles i varehusene

Beurer SR FT1 kontaktløs termometer

Med det kontaktløse termometer SR FT1 kan du nemt og hurtigt måle dit barns temperatur.

Gennem infrarød måling, er det nu muligt at tage temperaturen helt uden berøring med huden – det er både hygiejnisk og er oftest mere behageligt for barnet. Det tager kun få sekunder at måle temperaturen. Termometret holdes i en afstand af 2-3 cm fra panden. Når målingen er slut, vil termometret give et langt bip. Efter målingen kan resultatet hurtigt aflæses.

En lille smiley afslører om der er målt feber eller ej. Glad smiley indikerer at den målte temperatur er fin. Den triste smiley indikerer, at der er målt en temperatur på 38,0°C eller derover. Det kontaktløse termometer kan også måle overfladetemperaturen på objekter og væsker og kan desuden også måle rumtemperaturen.

SR FT1 har 60 hukommelsespladser til kropstemperaturmålinger. Baggrundsbelysning i displayet kan til- eller fravælges og det samme kan lyden. Temperaturen kan vises i °C eller °F. Termometret slukker automatisk.

Mål: 18,8 x 4,8 x 2,9 cm

Der medfølger batterier samt et etui til opbevaring. 5 års garanti

.


Varenummer 100372920
ID 000000000071140201-EA
Test og godkendelser
  • CE godkendt
Model
  • SR-FT1
Indtast postnummer for at se leveringsmetoder for dette produkt. Pris og tid kan ændre sig ved flere produkter i kurven. Endelig pris vises på leveringsvalgssiden i kassen.

Se lagerstatus i varehus tættest på dig