Lej en kajak

På lager online

Denne vare kan købes online, eller bestilles i varehusene

Lej en kajak

Dette gavekort bliver leveret til din mail indenfor 1 time.

Grib pagajen og kravl ned i kajakken. Flyd hen over vandet, nyd roen og den smukke udsigt fra vandoverfladen. Kajakken er et spændende fartøj, der er meget anvendeligt, når man først er blevet vant til at omgås den. Til en tur på fjorden, kan det læres hurtigt, men ønsker du flere færdigheder, kan dette udbygges så langt, du orker.
Kajakken er blevet meget populær på grund af dens hurtighed og gode manøvredygtighed. Den er et eminent fartøj, når du vil opleve naturen langs vore kyster. Farvandet ved Præstø Fjord er roligt og beskyttet, så alle kan være med, men det er samtidig et meget afvekslende og oplevelsesrigt område. Kajakkerne, der bruges, er af høj standard, men lette at håndtere.
Hverken ambitionsniveau eller alder er afgørende for at få glæde af denne fascinerende sport. I modsætning til mange andre fritidsaktiviteter og sportsgrene kan kajakroning tilpasses lige netop dit niveau og give timers eller dages sjov for hele familien - eller bare en enkelt person.

Hvis du/ I er usikre på, at tage denne oplevelse, kan der ofte aftales en kortere instruktion med udlejer, som også fungerer som havkajakinstruktør.

Tid
Efter aftale - bookinginformation fremgår af gavekortet

Sted
Sydsjælland

Gavekortet skal aktiveres her


Varenummer 100226442
ID 000000000031129201-EA
Inklusiv
  • Kajak og udstyr
Hvem
  • Alle - uanset alder
Område
  • Sjælland
Leveringstype
  • Leveres på din mail
Varighed
  • En dag
Voucher
Indtast postnummer for at se leveringsmetoder for dette produkt. Pris og tid kan ændre sig ved flere produkter i kurven. Endelig pris vises på leveringsvalgssiden i kassen.

Se lagerstatus i varehus tættest på dig