Hårtrimmere

Opnå et skarpt resultat hver gang med en hårtrimmere, der gør det nemt for dig at vedligeholde frisuren. Her på siden finder du vores aktuelle udvalg af hårtrimmere fra kendte mærker til skarpe priser

Få flot hår med en god hårtrimmer

Hos føtex.dk finder du et stort udvalg af flere af markedets bedste hårtrimmere til dig, der vil trimme i længden, og til dig, der ønsker en kort og skarp frisure.
 

Tre gode grunde til at købe en hårtrimmer:

  • Skarp og præcis klipning – hver gang
  • Resultater magen til dem hos frisøren
  • Mulighed for at trimme i flere længder
     

Med en hårtrimmer fra blandt andet Philips, Moser eller Braun er du garanteret en skarp og præcis klipning – hver gang! Opnå resultater og præcise klipninger med skarpe kanter, som dem du kender fra frisøren. Blandt vores store udvalg af markedets bedste hårtrimmere finder du trimmere, der kan trimme i flere forskellige længder og i tykt såvel som i tyndt hår for et varieret udvalg af smarte frisurer.
 

Hvilken hårtrimmer skal jeg vælge?

Med en god hårtrimmer ved hånden er det dig, der bestemmer, hvordan håret skal sidde. Inden du vælger og bestiller din nye hårtrimmer, bør du imidlertid være særligt opmærksom på:

  • Klippelængde og skæreblade: En god hårtrimmer er meget mere end et par tilfældige skæreblade. Ønsker du en præcis klipning i flere længder, bør du derfor være opmærksom på, om hårtrimmerens trimmekam er justerbar med et interval, der stemmer overens med dine ønsker og behov. Det kan dertil anbefales at investere i en hårtrimmer med rustfri og selvslibende skær, der ikke skal smøres.
  • Batteriets levetid: Det er surt at løbe tør for batteri halvvejs gennem en klipning. Du bør derfor altid gå efter en hårtrimmer, hvis batterilevetid lever op til, hvor ofte og meget du ønsker at bruge den.
     

Find den bedste hårtrimmer, der passer perfekt til dig, og bestil den hjem fra føtex.dk. Du har altid 30 dages returret, når du handler hos os. Du kan derfor trygt købe dine barberings- og hårfjerningsprodukter på hos os.