Hårtørrer

Trænger dit hår til at blive blæst grundigt igennem? Så tag et kig på vores udvalg af hårtørrere her på siden, hvor vi har samlet et kvalitetsudvalg fra kendte mærker som Babyliss, Remington og Bosch. Her finder du hårtørrere med forskellige varme- og hastighedsindstillinger, der gør det nemt for dig at få dit hår tørt på kort tid. Er dit hår farvet ved frisøren, kan du blandt andet bestille Remington D6090 Color Protect hårtørrer, der beskytter med hårflaming, når du blæser dit våde hår igennem. Tag et kig på vores kvalitetsudvalg og bestil en hårtørrer med det samme. Vi garanterer hurtig og sikker levering inden for få dage.

11 produkter

Hårtørrere til alle hårtyper 

Hos føtex.dk finder du et stort udvalg af markedets bedste hårtørrere til alt fra korte og opsatte frisurer til kvinder med langt hår og naturlige krøller. 
 

Tre gode grunde til at købe en hårtørrer

  • Effektiv tørring og styling af vådt hår
  • Fremhæv naturlige krøller eller glat hår
  • Opnå den perfekte styling
Med en hårtørrer fra f.eks. Babyliss, Remington eller Revlon kan du style dit hår akkurat som hos frisøren. Køber du en hårtørrer, kan du tørre dit hår hurtigt og effektivt og dermed blandt andet undgå knækket, vådt hår i vinterkulden. Hårtørrerens mange varmeindstillinger, fønhoveder og funktioner giv dig muligheden for at fremhæve dine naturlige krøller, tilføre dit hår volumen og prøve nye looks af. 
 

Hvilken hårtørrer skal jeg vælge? 

Dit valg af hårtørrer afhænger i høj grad af din hårtype, ønskede frisure og styling. Inden du køber den første og bedste hårtørrer på markedet, er det derfor værd at være opmærksom på: 
  • Funktioner: De fleste hårtørrere kan meget mere end blot tørre dit hår. Du kan derfor med fordel købe en hårtørrer med et fønnæb og funktioner, der passer til dine behov og ønsker. Det kunne også være en hårtørrer med en diffuser, der fremhæver dine krøller og volumen i håret. 
  • Watt og effektivitet: Blandt vores store udvalg af markedets bedste hårtørrere finder du hårtørrere med alt fra 1200 watt til 2200 watt. Ønsker du en hårtørrer med kraftig og effektiv varme, kan du med fordel gå efter en hårtørrer med mange Watt og flere forskellige varmetrim. 
Når du har fundet den hårtørrer, der passer perfekt til dit hår, kan du bestille den hjem fra føtex.dk med ganske få klik. Hos os har du altid 30 dages returret – du kan derfor trygt købe dine hårstylingsapparater og hårpleje på føtex.dk!