Deodorant til kvinder

Deodorant til kvinder fås med eller uden duft til den daglige svedbekæmpelse. Den bedste deodorant til kvinder passer til dig og din hudtype og holder hele dagen. Du finder alle varianter i vores udvalg her på føtex.dk.

Vælg den bedste deodorant til kvinder

Den bedste deodorant til kvinder er den deodorant, der passer til dig. Ønsker du en deodorant med skøn duft fra de kendte parfumemærker, eller foretrækker du en duftfri variant, der plejer din sarte hud under armene? Der er mange at vælge i mellem i vores store udvalg her på føtex.dk – find din favorit. 
 

Tre grunde til at vælge en god deodorant til kvinder:  

 • Du undgå fugtig hud og lugtgener 
 • De fås både med og uden duft
 • Du føler dig frisk og ren hele dagen
   

Fugtige armhuler kan give hudirritation og lugtgener. Med en god deodorant beskytter du din hud og sikrer et tørt og rent mikroklima under armene – hele dagen.  
 

Hvad er den bedste deodorant for kvinder?

Valget af den bedste deodorant til dig afhænger af din hudtype, din daglige rutiner, og om du foretrækker med eller uden duft. Vælg mellem fire forskellige typer – spray, stift, creme eller roll-on. 

 • Spray fås ofte til en god pris i gaveæsker til hende sammen med et andet produkt fra samme mærke. Med spray undgår du direkte kontakt med huden og kan nemt sprøjte på tøj og hår, ligesom med parfume. 
 • Stift er den rejsevenlige type, der ikke tæller som væske i lufthavnens security, og som du nemt kan se, hvornår det er tid til at forny. 
 • Creme med deodorantfunktion er velegnet til den ekstra sarte hud. En deodorantcreme skal have tid til at trænge ind i huden, inden den kommer i kontakt med tøjet, så du undgår misfarvninger på stoffet. 
 • Roll-on-deodoranten er nem at have med i tasken og foretrækkes ofte til den duftfrie variant. 
   

Gå på opdagelse i vores store online udvalg, og find en bedste deodorant til kvinder herover på føtex.dk.