Deodorant til mænd

En god deodorant til mænd er en effektiv måde at undgå luftgener og våde armhuler hele dagen og findes i både spray, roll-on og stick. Vælg med eller uden duft og find en deodorant til mænd i det store udvalg herunder.

Holdbar og billig deodorant til mænd

Find en billig deo til mænd i det store udvalg af gode tilbud herover på føtex.dk. Kun gode mærker og langtidsvirkende effekt fra spray, roll-on eller stick.   
 

Tre grunde til at købe den bedste deodorant til mænd:  

  • Modvirker svedlugt og fugt i længere tid
  • En diskret måde at tilføre en god duft
  • Sørger for at holde armhulerne tørre
     

En god deo til mænd sikrer tørre og rene armhuler uden lugtgener. Holdbarheden er lang, og vælger du en deodorant med duft, er det en diskret og nem måde at tilføje parfume til den daglige kropspleje. 
 

Hvilken type deo til mænd findes der?

En deodorant til mænd findes i et utal af dufte, men også i flere typer – spray, roll-on eller som stick. Læs mere om fordelene ved de forskellige typer herunder.

  • Spray – En deospray er nem at anvende og bruges af mange også som parfume til at sprøjte på hals og bryst. En god måde at finde en billig deodorant til mænd er f.eks. at købe en gaveæske til ham – i gaveæsker får du ofte en matchende parfume eller showergel med. 
  • Roll-on – Den flydende deodorant med en kugle i toppen fordeler deodoranten jævnt under armhulen. Den lille roll-on deodorant er nem at have med på farten og ofte uden alkohol, så den kan bruges til sensitiv hud. Vær opmærksom på kun at rulle i én retning under påføring for at undgå at indføre bakterier i deodoranten. 
  • Stick – En deodorant med fast stift er praktisk til håndbagagen på flyrejser, hvor du vil undgå væskeposer. Med en stick får du desuden et jævnt lag, der kan fungere som fugtpleje samtidig med den svedabsorberende funktion.
     

Find den bedste deodorant til mænd. En der kan bruges til sport, hverdag og fest – se udvalget online herover.