Gaveæsker til hende

2 produkter
Eau de Toilette, body lotion, bath og shower gel
384,30 kr.
Leveringsomkostninger ved køb under DKK 1.000
Øjenskygge, læbestift, lipliner, eyeliner, blush og neglelak
99 kr.
Leveringsomkostninger ved køb under DKK 1.000

Gaveæsker til hende til jul eller fødselsdag

Dufte, makeup og lækre produkter til badet er valgt og sat sammen i gode tilbud klar til at lægge under juletræet eller forære fødselaren. Produkterne passer sammen og henvender sig til kvinder i alle aldre. Se udvalget af lækre gaveæsker til hende herunder.
 

Find gaveæsker – til hende – på tilbud

Spar penge og gør hende glad med fine gaveæsker til skønhed og pleje. Lækre produkter til hud, hår og negle til kvinder og piger i alle aldre. Den perfekte fødselsdags- jule- eller adventsgave. Vælg en gaveæske til hende på tilbud og få meget mere for pengene. 
 

Tre grunde til at købe en gaveæske til hende:  
 

  • Meget mere for pengene
  • Produkterne passer sammen
  • Kvinder elsker gaveæsker
     
Du opnår rabat på enkeltprodukter, når du køber dem sammen i en gaveæske – du får på den måde langt mere for pengene. Produkterne er udvalg til at passe sammen inden for samme mærke, samme duft, matchende farver eller i en serie af makeupprodukter. 
 
Gaveæsker til hende indeholder produkter, som enhver kvinde kan bruge – så du kan altid finde den helt rigtige til din mor, kæreste, søster eller veninde.  
 

Hvilken gaveæske til hende skal du vælge?

Uanset alder elsker alle kvinder produkter til skønhed og pleje. Vælg mellem dejlige dufte, rens og pleje til badet eller makeup til ansigt og negle. 
 
  • Dufte i gaveæsker er ofte i form af parfume og en tilhørende creme, bodygel eller deodorant. Mærkerne er alle de kendte, og du finder gaveæsker med dufte i alle prisklasser. Gør livet nemmere med dufte, der holder hele dagen. 
  • Bad i lækker showergel, vask håret i luksuriøs shampoo, og smør kroppen ind i nærende bodylotion og plejende olier. Vælg evt. en julekalender fyldt med 24 små skønhedsprodukter bag lågerne – det giver med garanti et smil på læberne hver dag i julemåneden. 
  • Makeup til både ansigt og negle i moderne farver og holdbare ingredienser. Fyld toilettasken og beautyboksen med det sidste nye inden for neglelak, vippepleje og makeupbørster. 

Du finder masser af gode tilbud på skønne gaveæsker til hende i vores store online udvalg her på føtex.dk.