Fødselsdagen er i fuld gang. Se alle de vilde tilbud HER

Elektrisk tandbørste

Er du på udkig efter en ny el-tandbørste? Her på siden finder du elektriske tandbørster til børn og voksne. En elektrisk tandbørste giver renere tænder og sundere tandkød. Vi forhandler elektriske tandbørster fra populære mærker som Oral B, Braun og Philips. Bestil din el-tandbørste på føtex.dk – altid 30 dages returret!

20 produkter
Oral-B pro 2900 2-pak
499 kr. 999 kr.
Få her en pakke med børstehoveder til din Oral-B Crossaction el-tandbørste!
139 kr. 249 kr.
Med trykkontrol
519,50 kr. 649 kr.
3 tandbørstehoveder
135,50 kr. 169 kr.
Til sensitiv tandpleje
519,50 kr. 649 kr.
1.279,50 kr. 1.599 kr.
Genopladelig elektrisk tandbørste
199 kr. 369 kr.
Vitality Kids - Frozen
279 kr.
Vitality Kids Starwars
279 kr.

Elektriske tandbørster til børn og voksne

Hos føtex.dk finder du et bredt udvalg af elektriske tandbørster til børn og voksne, der ønsker en effektiv og optimal tandpleje af tænder og tandkød.
 

Tre grunde til at købe en el-tandbørste

  • Optimal tandpleje med effektiv tandbørstning
  • Renser tænder bedre og mere skånsomt end almindelige tandbørster
  • Renere tænder og sundere tandkød

Med en el-tandbørste fra f.eks. Oral B eller Braun kommer du skånsomt, men effektivt rundt på hele tanden uden at skade dit eller dine børns tandkød. De effektive elektriske tandbørster garanterer renere tænder og sundere tandkød – og det er uden, at du behøver arbejde særligt hårdt for det. De smarte tandbørstehoveder kan let tages af og skiftes, så du og resten af familien kan opnå og opretholde en god mundhygiejne. 
 

Hvilken elektrisk tandbørste skal jeg vælge?

En elektrisk tandbørste kan tage din og dine børns mundhygiejne og tandpleje til nye højder. Når du er på udkig efter ny el-tandbørste, bør du imidlertid være særlig opmærksom på:

  • Børstebevægelser: De fleste el-tandbørster har særegne børstemønstre og indbyggede timere. Du bør derfor overveje, om du ønsker en elektrisk tandbørste, der vibrerer med 30 sekunders intervaller eller hvert andet minut for at signalere, at tandbørstningen er ovre. 
  • Kompatible børstehoveder: Ønsker du en optimal tandpleje, er det vigtigt, at du finder et tandbørstehoved, der passer perfekt til dine ønsker, behov og tænder. Hvad end du er på udkig efter en el tandbørste, der fjerner plak, forebygger karies eller garanterer hvidere tænder, kan det derfor være en god idé at undersøge, om din nye tandbørste er kompatibel med dine ønskede tandbørstehoveder.

Når du har fundet den rette elektriske tandbørste til dig og din familie, kan du nemt og enkelt bestille den og dine tandbørstehoveder hjem fra føtex.dk. Hos os har du altid 30 dages returret!