Elektrisk tandbørste

Er du på udkig efter en ny el-tandbørste? Her på siden finder du elektriske tandbørster til børn og voksne. En elektrisk tandbørste giver renere tænder og sundere tandkød. Vi forhandler elektriske tandbørster fra populære mærker som Oral B, Braun og Philips. Bestil din el-tandbørste på føtex.dk – altid 30 dages returret!

22 produkter
Med trykkontrol
399 kr. 649 kr.
Få her en pakke med børstehoveder til din Oral-B Crossaction el-tandbørste!
149 kr. 249 kr.
Vitality Kids Starwars
149 kr. 279 kr.
31.000 børstebevægelser
699 kr. 1.259 kr.
Vitality Kids - Frozen
149 kr. 279 kr.
Elektrisk tandbørste
299 kr. 369 kr.
3 tandbørstehoveder
169 kr.
30 min drifttid - 26000 børstebevægelser - Tryksensor
734 kr.
Genopladelig
699 kr.
3D teknik med 50500 børstebevægelser
1.799 kr.
Oral-B pro 2900 2-pak
999 kr.
Til sensitiv tandpleje
649 kr.

Elektriske tandbørster til børn og voksne

Hos føtex.dk finder du et bredt udvalg af elektriske tandbørster til børn og voksne, der ønsker en effektiv og optimal tandpleje af tænder og tandkød.

Tre grunde til at købe en el-tandbørste

  • Optimal tandpleje med effektiv tandbørstning
  • Renser tænder bedre og mere skånsomt end almindelige tandbørster
  • Renere tænder og sundere tandkød

Med en el-tandbørste fra f.eks. Oral B eller Braun kommer du skånsomt, men effektivt rundt på hele tanden uden at skade dit eller dine børns tandkød. De effektive elektriske tandbørster garanterer renere tænder og sundere tandkød – og det er uden, at du behøver arbejde særligt hårdt for det. De smarte tandbørstehoveder kan let tages af og skiftes, så du og resten af familien kan opnå og opretholde en god mundhygiejne. 

Hvilken elektrisk tandbørste skal jeg vælge?

En elektrisk tandbørste kan tage din og dine børns mundhygiejne og tandpleje til nye højder. Når du er på udkig efter ny el-tandbørste, bør du imidlertid være særlig opmærksom på:

  • Børstebevægelser: De fleste el-tandbørster har særegne børstemønstre og indbyggede timere. Du bør derfor overveje, om du ønsker en elektrisk tandbørste, der vibrerer med 30 sekunders intervaller eller hvert andet minut for at signalere, at tandbørstningen er ovre. 
  • Kompatible børstehoveder: Ønsker du en optimal tandpleje, er det vigtigt, at du finder et tandbørstehoved, der passer perfekt til dine ønsker, behov og tænder. Hvad end du er på udkig efter en el tandbørste, der fjerner plak, forebygger karies eller garanterer hvidere tænder, kan det derfor være en god idé at undersøge, om din nye tandbørste er kompatibel med dine ønskede tandbørstehoveder.

Når du har fundet den rette elektriske tandbørste til dig og din familie, kan du nemt og enkelt bestille den og dine tandbørstehoveder hjem fra føtex.dk. Hos os har du altid 30 dages returret!
 

Elektriske tandbørster

De fleste tandlæger anbefaler en elektrisk tandbørste frem for en almindelig tandbørste, og det er bestemt ikke uden grund, at eltandbørster har opnået så høj popularitet de seneste par år. Læs her hvorfor, og bestil din nye elektriske tandbørste med fri fragt til butik ved køb for over 300 kr.

En elektrisk tandbørste er ganske enkelt bare i en liga for sig. Den børster mere skånsomt men samtidig mere effektivt end en almindelig tandbørste, og du får dermed rene tænder og sundt tandkød – helt uden selv at gøre det store stykke arbejde. Her på siden finder du eltandbørster fra kendte mærker som Braun, Oral-B, Philips og Panasonic, og du er derfor garanteret en elektrisk tandbørste af høj kvalitet, når du vælger en eltandbørste her fra sortimentet. Vi har elektriske tandbørster til både børn og voksne, så hele familien kan opretholde en sund mundhygiejne, og vi har også ekstra pakker med tandbørstehoveder, som vi anbefaler, at du lægger med i kurven sammen med din elektriske tandbørste, så du er sikker på altid at have tandbørstehoveder på lager, som du kan skifte med. Du finder vores komplette udvalg af tandbørstehoveder her, og mange af hovederne er universelle og dermed kompatible med flere af de elektriske tandbørster her på siden.

Elektriske tandbørster er muligvis ikke for alle, men vi anbefaler dig alligevel at prøve dig frem med en eltandbørste. Som sagt gør en eltandbørste nemlig et bedre job med at holde dine tænder sunde og rene, end hvad en almindelig tandbørste kan klare. Den elektriske tandbørste kommer rundt på hele tanden og sørger for, at du aldrig børster hverken for hårdt eller blødt – noget der ellers godt kan give problemer med både tænder og tandkød, hvis man ikke passer på. Tag et kig på de forskellige modeller her på siden, og find din favorit. Så kvitterer vi med fri fragt til din nærmeste føtex, når du bestiller for over 300 kr. i samme ordre.
 

Køb din nye eltandbørste online hos føtex.dk

Er du brændt varm på idéen om en elektrisk tandbørste? Så er der heldigvis ikke langt fra tanke til køb online her på føtex.dk. Læg blot din ønskede eltandbørste i kurven, og klik dig videre til betaling, hvor du kan gennemføre bestillingen af din elektriske tandbørste. Derefter tager vi over og klarer resten, så du i stedet blot kan læne dig trygt tilbage og glæde dig til, at din nye elektriske tandbørste lander hjemme hos dig eller i din valgte butik til afhentning. Vi leverer inden for få dage, og vi tilbyder altid 30 dages fuld returret på alle køb. Du er således i gode hænder, når du vælger at købe eltandbørste online på føtex.dk. Læg din bestilling i dag – vi glæder os til at sende den afsted til dig så hurtigt som overhovedet muligt, så du kan komme i gang med at lære din nye elektriske tandbørste at kende og vænne dig til den skønne følelse af virkelig rene tænder.