Elektriske tandbørster

22 produkter
Vitality Kids - Frozen
149 kr.
Genopladelig
399 kr.
Oral-B pro 2900 2-pak
499 kr. 999 kr.
Genopladelig elektrisk tandbørste
229 kr. 369 kr.
Elektrisk tandbørste
279 kr.
Til sensitiv tandpleje
649 kr.
31.000 børstebevægelser
1.259 kr.
Med trykkontrol
649 kr.
Rengør tænderne og fjerner skånsomt plak
49,95 kr.

Elektriske tandbørster

De fleste tandlæger anbefaler en elektrisk tandbørste frem for en almindelig tandbørste, og det er bestemt ikke uden grund, at eltandbørster har opnået så høj popularitet de seneste par år. Læs her hvorfor, og bestil din nye elektriske tandbørste med fri fragt til butik ved køb for over 300 kr.

En elektrisk tandbørste er ganske enkelt bare i en liga for sig. Den børster mere skånsomt men samtidig mere effektivt end en almindelig tandbørste, og du får dermed rene tænder og sundt tandkød – helt uden selv at gøre det store stykke arbejde. Her på siden finder du eltandbørster fra kendte mærker som Braun, Oral-B, Philips og Panasonic, og du er derfor garanteret en elektrisk tandbørste af høj kvalitet, når du vælger en eltandbørste her fra sortimentet. Vi har elektriske tandbørster til både børn og voksne, så hele familien kan opretholde en sund mundhygiejne, og vi har også ekstra pakker med tandbørstehoveder, som vi anbefaler, at du lægger med i kurven sammen med din elektriske tandbørste, så du er sikker på altid at have tandbørstehoveder på lager, som du kan skifte med. Du finder vores komplette udvalg af tandbørstehoveder her, og mange af hovederne er universelle og dermed kompatible med flere af de elektriske tandbørster her på siden.

Elektriske tandbørster er muligvis ikke for alle, men vi anbefaler dig alligevel at prøve dig frem med en eltandbørste. Som sagt gør en eltandbørste nemlig et bedre job med at holde dine tænder sunde og rene, end hvad en almindelig tandbørste kan klare. Den elektriske tandbørste kommer rundt på hele tanden og sørger for, at du aldrig børster hverken for hårdt eller blødt – noget der ellers godt kan give problemer med både tænder og tandkød, hvis man ikke passer på. Tag et kig på de forskellige modeller her på siden, og find din favorit. Så kvitterer vi med fri fragt til din nærmeste føtex, når du bestiller for over 300 kr. i samme ordre.
 

Køb din nye eltandbørste online hos føtex.dk

Er du brændt varm på idéen om en elektrisk tandbørste? Så er der heldigvis ikke langt fra tanke til køb online her på føtex.dk. Læg blot din ønskede eltandbørste i kurven, og klik dig videre til betaling, hvor du kan gennemføre bestillingen af din elektriske tandbørste. Derefter tager vi over og klarer resten, så du i stedet blot kan læne dig trygt tilbage og glæde dig til, at din nye elektriske tandbørste lander hjemme hos dig eller i din valgte butik til afhentning. Vi leverer inden for få dage, og vi tilbyder altid 30 dages fuld returret på alle køb. Du er således i gode hænder, når du vælger at købe eltandbørste online på føtex.dk. Læg din bestilling i dag – vi glæder os til at sende den afsted til dig så hurtigt som overhovedet muligt, så du kan komme i gang med at lære din nye elektriske tandbørste at kende og vænne dig til den skønne følelse af virkelig rene tænder.