Fit living

Fit living er en livsstil til dig, der gerne vil have lidt ekstra proteiner ind i din og familiens kost. Find de proteintilskud, du synes er lækrest og bestil på føtex.dk.

Fit living – proteintilskud til dig, der tager træning seriøst

Har du valgt en fit living, går du måske op i parametre, der kan hjælpe dig med at få en sundere krop. Her kan både træning og sund kost være vigtig – for de to hænger nøje sammen, hvis du vil være i topform. Som et tilskud til den daglige kost kan du vælge at spise proteinberigende fødevarer.
 

Tre gode grunde til at vælge proteinberigende fødevarer:

  • Gør det nemmere at få flere proteiner ind i kosten
  • Kan smage bedre end de traditionelle proteinshakes
  • Fås i mange forskellige velsmagende og lækre varianter
     

Proteiner er gavnlige næringsstoffer, som din krop har brug for. Derfor kan flere finde det fordelagtigt at tilføre kosten ekstra proteiner eller som kosttilskud. Med andre ord er det en nem måde at gøre kroppen mæt på. 

De traditionelle proteintilskud kan både være kedelige eller virke kunstige i smagen. Derfor kan de blive en udfordring for mange at indtage i hverdagen. På en travl hverdag kan de samtidig være svære at få ind i kosten, hvis du gerne vil sikre, at familien – og især børn i voksealderen – får proteiner nok til daglig.
 

Proteinberigede fødevarer – genvejen til flere proteiner

Det er her de proteinberigede fødevarer kan blive den velsmagende genvej til at få flere proteiner ind i kosten. Ikke bare din egen, men hele familiens! For ved at berige f.eks. dessert-toppings, snackbarer og smørepålæg med proteiner, bliver det både indbydende og lækkert at få ekstra proteiner.

Vælg mellem forskellige karamel- og chokoladetoppings, pandekage- eller brownie-miks, eller smørepålæg med nødder eller chokolade. Eller hvad med snackbarer med frugter eller nødder? 

Mulighederne er mange, og du finder nemt en favorit, som alle i familien kan lide. Se det store udvalg ovenfor og bestil online på føtex.dk.