Oral-B Vitality eltandbørste

På lager online

Se lagerstatus i varehus

Vælg varehus

Oral-B Vitality eltandbørste

Braun Oral-B Vitality er mere effektiv - TÆNK Bedst i test-vinder 2014

Med denne el-tandbørste kan du ved hver tandbørstning få meget renere tænder, end du normalt opnår med en manuel tandbørste.

Bedre tandhygiejne
El-tandbørsten fjerner plak langt mere effektivt, og du kan derfor med denne tandbørste opnå en betydeligt sundere tandhygiejne og en behagelig, ren fornemmelse.
Den effektive fjernelse af plak gør dit tandkød sundere og mere modstandsdygtigt, så du dermed mindsker riskoen for infektioner og andre ubehageligheder, der ellers kan opstå af dårlig tandbørstning.

Brugervenligt design
Braun Oral-B Vitality er fremstillet i et ergonomisk design, der gør den særdeles brugervenlig og sørger for, at din tandbørstning altid bliver en behagelig og nem opgave.
Den er udstyret med et lille, rundt børstehoved, der omgiver hver enkelt tand og rengør den grundigt. Tandbørstens 7600 oscillerende bevægelser pr. minut sørger for, at al plak således nemt og hurtigt fjernes fra hver enkelt tand, så du opnår en ren og sund mund i løbet af kort tid.

Braun Oral-B vitality er naturligvis genopladelig.


Varenummer 100222408
ID 000000000030262901-EA
Ledningsfri
  • Ja
Spændingskrav
  • 240 Volt
Model
  • Vitality
Indtast postnummer for at se leveringsmetoder for dette produkt. Pris og tid kan ændre sig ved flere produkter i kurven. Endelig pris vises på leveringsvalgssiden i kassen.

Se lagerstatus i varehus tættest på dig