Reebok GB40S motionscykel

På lager online

Denne vare kan købes online, eller bestilles i varehusene

Reebok GB40S motionscykel

Reebok GB40S motionscykel har alt det, en motionist har behov for, når der skal trænes hjemme

Svinghjulets vægt har stor betydning for din oplevelse på en motionscykel. Jo tungere svinghjul, jo mere kraft kræves det for at dreje hjulet rundt. Derudover giver et tungt hjul også en mere glidende bevægelse. Med en Reebok GB40S er du med lette pedaler og tungt svinghjul sikrer et let tråd.
 
Motionscyklen har 32 modstandsniveauer
Jo mere modstand du indstiller, jo mere går det op ad bakke, og du forbedrer træning med udholdenhed og muskelstyrke. Intervaltræning er den perfekte øvelse du kan udføre på cyklen, da du nemt og hurtigt kan skifte mellem høj og lav intensitet.
 
GB40S har 12 forudindstillede programmer der kan søger for varieret træning
Udover et brugerdefineret program, er det også muligt at indstille 3 forskellige mål for træning; distance, kalorier der skal forbrændes eller tid. Andre programmer er test af watts, puls og restitution.
 
Husk at drikke under træning. En drikkedunk er placeret perfekt lige foran dig.
 
En 5,5” stor skærm viser let og overskueligt de forskellige data; Hastighed, tid, distance, forbrændte kalorier (vejl.), puls, watt og omdrejninger pr. minut. Puls måles på styret, hvor der er monteret en sensor på hver stang.
 
En god komfortabel saddel som kan justeres horisontalt og vertikalt. Indstillingshøjde er mellem 65 og 98 cm. Cyklen er monteret med justeringsskruer, så den kan stå stabilt på gulvet. Er der behov for at flytte cyklen rundt, gøres dette nemt ved at holde på styret og vippe, og manøvrere rundt i huset

Varenummer 100392441
ID 000000000075717501-EA
Model
  • GB40S
Svinghjulsvægt
  • 8,5 kg
Modstandsniveauer
  • 32
Træningsprogrammer
  • 20
Pulsmåling
  • Håndpuls
Maximal belastning
  • 120 kg
Computerfunktioner
  • Hastighed, tid, distance, kalorier, puls, watt, RPM (omdrejninger pr. min.), visning af aktivitetsniveau, håndpuls sensor, justeringsskruer mod gulv.
Modstandstype
  • Magnetisk
Indtast postnummer for at se leveringsmetoder for dette produkt. Pris og tid kan ændre sig ved flere produkter i kurven. Endelig pris vises på leveringsvalgssiden i kassen.

Se lagerstatus i varehus tættest på dig