Pynt dit hjem med coffee table books

Kunne du godt tænke dig en coffee table bog på dit bord i hjemmet, som du nemt kan slå op i og læse spændende fakta samt se flotte billeder? På føtex.dk tilbyder vi interessante Coffee table books, der vil pynte på ethvert sofabord eller i reolen.

Vælg mellem et væld af coffee table bøger

På føtex.dk kan du vælge mellem et hav af inspirerende coffee table bøger, som ofte er interessante at bladre i. Her kan du nemlig sidde i fred og nærstudere bøgernes mange smukke illustrationer og spændende små billedtekster.

Vi har blandt store coffee table bøger om det fantastiske landskab, som Danmark kan tilbyde både danskere og udenlandske gæster. Kunne du godt tænke dig at se billeder fra forskellige landsdele eller vores mange øer? Vi tilbyder coffee table bøger, som både store og små kan blive betaget af.
 

Hvad er coffee table books?

Coffee table books lyder meget hyggeligt og afslappet, men hvad er det egentligt? En coffee table book er en bog, som du ofte har liggende på et sofabord i stuen eller et andet sted i hjemmet. Formålet med en coffee table book er at underholde dine gæster og pynte fint i stuens indretning. Coffee table bøger kan ligeledes afhjælpe kedsomhed eller inspirere til fremtidige samtaler.

Kendetegnet ved en coffee table book er, at de ofte er tunge og store, da de ikke umiddelbart skal være håndterbare. Du skal i stedet kunne bladre i dem på steder som sofabordet. Derudover er indholdet ikke fiktivt, men derimod letlæselig og stærkt visuelt med flotte fotografier og illustrationer om bogens tema. Under billederne er der typisk skrevet en lille billedtekst, som er tilknyttet billedet.

Find dine næste coffee table books på føtex.dk

Coffe table books handler om alt fra mode over indretning til interiør historie og ikke mindst betagende nautr og landskaber. Bøgerne indbder til samtale og hyggelige stunder og så er det et oplagt indslag i indretningen til dig, der er vild med indretning som inspirerer og ikke bare skal pynte men leves i. Find flotte table books på føtex.dk, og få hurtig levering. Kombiner eventuelt de pæne, dekorative bøger med inspirerende kogebøger, du kan bruge hver dag. 

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om Coffee Table Books