Foldecykler

En foldecykel er nem at folde sammen og lige til at tage med på ferie i bilen, båden eller campingvognen. Vores foldecykler kommer i solidt design med lav vægt og lille størrelse. Se vores udvalg af foldecykeler på føtex.dk.

Praktiske og lette foldecykler

Du behøver ikke undvære cyklen på ferien – tag en foldecykel med på camping, i bilen eller båden. De små, men komfortable foldecykler er nemme at folde ud og sammen og vejer og fylder intet sammenfoldet. Velegnede til både mænd, kvinder og børn. 
 

Tre grunde til at købe en foldecykel:

 • Nem at tage med overalt og på ferien
 • Fylder og vejer intet sammenfoldet
 • Justerbar og god at cykle på for alle
   

Fold cyklen sammen, og smid den bag i bilen, i båden eller campingvognen – en foldecykel vejer intet og fylder lidt, når den er sammenfoldet. Du kan justere både styr og sadel, så den passer til din højde. 
 

Hvad er særligt ved foldecykler?

En foldecykel er ikke som almindelige cykler – hverken i stel, dæk, type og vægt. 

 • Stellet på en foldecykel er kun mellem 28 og 33 cm i størrelse, men stadig velegnet til både voksne mænd og kvinder. Det stabile stel gør cyklen solid over for vægt og gentagende folden ud og sammen. 
 • Dækkene er typisk omkring 20” og giver hurtig fremdrift. På foldecykler er dækkene ekstra kraftige, så den lille størrelse stadig kan bære vægten fra en fuldvoksen person. Der er typisk de samme dækstørrelse på børne- og voksenmodeller. 
 • Typerne finder du i både børne- og voksenmodel og som elcykel. Der er ikke stor forskel på stel- og dækstørrelse mellem de forskellige typer, men på hvor meget sadel og styr kan indstilles, samt vægten på elcyklen. 
 • Vægten ligger på omkring 13-15 kg for en foldecykel til børn eller til voksne, og på omkring 32 kg for en foldecykel med el. Vær opmærksom på vægten, hvis din foldecykel skal indgå i totalvægten på f.eks. campingvognen. 
   

Tag cyklen med på ferie – vælg en foldecykel blandt masser af gode tilbud i onlineudvalget herover på føtex.dk.