Mountainbikes til drenge

Vokser din dreng hurtigt, så han trænger til en ny mountainbike, eller er det hans største ønske at få en ny og sej drenge MTB? I vores sortiment findes drenge MTB’s i forskellige størrelser og modeller, hvilket gør det let at finde en ny mountainbike til dit barn.

Sej cykel til det aktive barn

En MTB til drenge er den oplagte slags cykel at vælge til en dreng, der er aktiv og elsker fart over feltet. Cyklen lægger op til mange timers sjov i den friske luft, og så er den samtidig en behagelig og sikker cykel for din dreng at bruge til hverdag. Med udvalget herover er der noget til alle størrelser og smage. Er mountainbiken for sporty, så tjek vores andre børnecykler.
 

Tre gode grunde til at vælge en mountainbike til drenge:

  • Cool design
  • Mange funktioner
  • Høj kvalitet til lave priser


Drenge tiltrækkes især af det visuelle, og en drenge MTB har et super sejt og dynamisk look, der skiller sig ud fra mængden og gør den meget eftertragtet. Det er især det tykke og let buede stel, de tykke hjul og de udvendige gear, som er detaljer, drenge falder for.

At cyklen samtidig giver din dreng mulighed for at øve sin balance og få masser af motion, er bare et stort plus, der er værd at tage med.
 

Alle børn fortjener en cykel

Fra børn bliver født, og til de første gang cykler på en cykel – typisk en løbecykel i de små aldre – går der ikke mange år.

Det er imponerende, hvordan børn kan tilegne sig ny viden og læring på ingen tid, og det gælder som forældre bare om at omfavne denne evne. Derfor fortjener alle børn at få sin egen cykel, så motorikken kan styrkes, og der kan suse masser af frisk luft ned i barnets lunger.

Med en MTB til drenge får din dreng en hel masse funktioner, som gør det endnu sjovere for ham at cykle. Med de mange gear kan udfordringer på skovstier nemt overvindes, og med affjedring i forgaflen og et robust stel er komforten samtidig høj, da stødene bliver dæmpet.
 

Vælg den rigtige cykel

Det gælder om at vælge den rigtige hjul- og stelstørrelse. Som tommelfingerregel skal drengens fødder kunne stå fladt på jorden, når han sidder på cykelsadlen. 

I valget af design og farve er det altid en god idé at tage sit barn med på råd. Det gør ofte glæden for cyklen endnu større, hvilke udmunder i endnu flere timer på mountainbiken.

Du finder altid lave priser på mountainbikes på føtex.dk, og ofte er der også tilbud på mange af modellerne.