Andet campingudstyr

Hvis du ikke har fundet alt det udstyr, du mangler til din kommende udflugt, så finder du det måske her. Her på siden har vi udstyr til telte, campingvogne, luftmadrasser, bålpladser, rygsække og meget andet.

Andet campingudstyr - Vær forberedt til lidt af hvert

Her på siden finder du et stort udvalg af campingtilbehør, du måske ikke vidste, du stod og manglede. Tilbehøret kan deles ud i tre overordnede kategorier, som vi har defineret som:

  • Køkkenudstyr
  • Telt- og bagageudstyr
  • Praktisk Køkkenudstyr og kogegrej
     

Køkkenudstyr

Når det kommer til udstyr til køkkenet eller generelt til at lave mad i det fri, har vi lidt af hvert. Du finder alt fra gryder, tallerkner, bestik til vandunke i diverse størrelser. Her på føtex.dk finder du også mere specifikt udstyr til for eksempel fiskeri. Heriblandt fiskeværktøj som er en kategori bestående af smokers, vægte og meget mere. På den måde kan du smage på din eventuelle fangst på ægte udendørs manér. 
 

Telt- og bagageudstyr

Her på siden finder du også udstyr til telte såsom pløkker, barduner og stangsæt. Derudover finder du udstyr til bagagen såsom bagagevægte, navneskilte, sikkerhedspakker og hængelåse. Så om du skal på campingtur, weekendophold eller på ferie sydpå, så er der noget for dig, og noget vi med garanti kan sige, der vil forsøde din tur. 
 

Praktisk udstyr

Når man skal på campingtur, telttur, festival eller lignende, er de praktiske ting især gode at have med. Mange tænker ikke over de praktiske ting før de står og mangler dem, og derfor anbefaler vi, at du tager et godt kig på produkterne her på siden, så du kan være ekstra forberedt. For eksempel kan du stå og mangle en pandelampe til de mørke nætter, en pengekat til at sikre værdigenstande på eksempelvis en storbyferie, en kabeltromle eller powerbank til campingturen, pumper til teltturen og meget mere. 

Husk at udstyr er vigtigt, og du vil med sikkerhed få en bedre tur, hvis dit udstyr er tip top.