Luftmadrasser

På føtex.dk finder du et bredt udvalg af luftmadrasser i flere forskellige størrelser. Her kan du med sikkerhed finde din ideelle luftmadras, hvad enten du leder efter en ny luftmadras til hjemmet, campingferien eller festivalen. 


 

Har du styr på festivalens pakkeliste?

Skal du afsted til en af de mange festivaler denne sommer? Så har vi lavet en pakkeliste, så du kan komme afsted og få en positiv oplevelse - uanset hvordan vejret måtte være, og hvor langt tid du skal være afsted.

Luftmadrasser

Er det blevet sæson for festival, campingferie, eller mangler du blot en lækker luftmadras til, når overnattende gæster kigger forbi? Her på siden finder du et bredt udvalg af forskellige luftmadrasser til alle behov. Vi har både selvoppustelige luftmadrasser og luftmadrasser med indbygget pumpe, ligesom at vores sortiment rummer både enkelte luftmadrasser, dobbelte luftmadrasser og separate pumper til luftmadrasser.

At sove på luftmadras behøver ikke at være ensbetydende med manglende komfort. En luftmadras kan nemlig sagtens være et behageligt sted at sove – i hvert fald for en kortere periode. På festival eller på campingferie er en luftmadras nærmest den rene luksus, hvis alternativet er et tyndt liggeunderlag, og luftmadrasser fås i mange forskellige modeller online her på føtex.dk. Tag dig god tid til at kigge de mange forskellige muligheder igennem, og bestil derefter din foretrukne luftmadras hjem med blot få klik.

Udover en luftmadras mangler du måske også andet til festival eller campingferie. Tag eksempelvis et kig på vores brede udvalg af campingudstyr. Her finder du alt fra telte og soveposer til campingmøblerlommelygter og køletasker. Dermed kan du nemt få styr på det allermest basale til din tur. Start med en god luftmadras. Det er nemlig alfa og omega for din tur, at du kan sove godt om natten – også selvom du sover i det fri og under mere primitive forhold end hjemme i din egen seng. 

 

Køb en luftmadras online hos føtex.dk

Mangler du en god luftmadras – hvad enten det er en enkelt luftmadras eller en dobbelt luftmadras – så finder du din nye luftmadras online her på siden. Vores luftmadrasser er nemme at puste op, men vær opmærksom på, om der følger en pumpe med din luftmadras eller ej. Hvis ikke, skal du nemlig huske at købe en luftpumpe separat, så du altid er sikker på at kunne puste din luftmadras op hvor som helst og når som helst, du har brug for det. Vi har også luftmadrasser med indbygget pumpe samt selvoppustelige luftmadrasser. Så er du i hvert fald garanteret, at du altid kan få luft i madrassen.    

Køb din luftmadras online hos føtex.dk, og få leveret din luftmadras lige til døren eller til en butik nær dig. Vi har fri levering til din hjemmeadresse ved køb for over 1000 kr., men du kan også vælge at hente din nye luftmadras i din lokale føtex. Ved levering til butik får du gratis fragt ved køb for over 300 kr. Nemmere bliver det ikke at købe luftmadras online, og vi glæder os altid særligt til sommersæsonen, hvor de fleste luftmadrasser ryger afsted til glade danskere i det lækre sommerland. Er du en af dem, der skal på festival eller på campingferie i år, så husk en god luftmadras til overnatning. Din krop vil takke dig for det, når du atter vender hjem igen. Bestil din luftmadras i dag – vi glæder os til at sende den afsted til dig!