Pandelamper

Her på føtex.dk finder du et udvalg af pandelamper, der giver dig lys og frie hænder. Du finder en række modeller i høj kvalitet, så du er sikret en god oplevelse, når du bruger dem. Se udvalget herunder. 

Pandelamper kan bruges i mange sammenhænge

En lampe, du kan have siddende i panden, er perfekt, når du har brug for at have hænderne fri. Dem kan du så bruge til at bære noget, holde værktøj, have et godt greb om hundesnoren, holde børnene i hånden og meget mere.
 

Tre grunde til at vælge pandelamper:

  • Smarte – giver dig mulighed for at have hænderne fri
  • Lang lysstråle og batteritid
  • Kan tilpasses til stort set alle størrelser af hoveder

 

En lampe, du kan have siddende på hovedet, kan være et must at have både på ferien og derhjemme. Skal du reparere noget i kælderen, på loftet eller i en anden mørk krog derhjemme, er den perfekt at have på, da du kommer til at have hænderne fri. Kan du lide at gå, løbe eller cykle, når det er mørkt, er det også smart at have denne form for lygte med. Så kan du se forhindringer og andre personer, selvom der ikke er gadelys. På ferien er det smart at have lampen med, så du ikke vækker andre, hvis du skal op på toilettet om natten, eller du gerne vil ligge og læse, når de er gået i seng.
 

Forskellige former for lys og lyslængder

Når du køber en pandelampe, har du mulighed for at vælge mellem forskellige former for lys og lyslængder. Du kan dermed finde en lampe, der passer til dit behov. Du kan for eksempel vælge mellem lysspredning via Utility Beam Optic-teknologi og forskellige former for blinkefunktioner. Det sidste kan være praktisk, når du cykler eller løber, da det så bliver muligt for bilister og andre trafikanter at se dig.
 

Vælg mellem enkelt- eller dobbeltstrop

Blandt udvalget af lamper til at sætte i panden her på føtex.dk kan du både finde nogle med en enkelt strop og med en dobbelt strop. Den enkelte strop er et bånd, du har om panden. Det giver en rimelig stabilitet og er for eksempel perfekt, hvis du skal gå med hunden eller vil bruge lampen til at ligge og læse. Med en dobbeltstrop har du både en strop rundt om hovedet og en, der går over hovedet. Den ekstra strop gør, at lampen sidder bedre fast. Den er derfor særligt god at bruge, når du løber, cykler og dyrker andre former for motion. Vil du have flere forskellige former for lyskilder at vælge imellem, kan du for eksempel se på vores store udvalg af lommelygter.