Soveposer

Skal du på campingferie, festival, telttur eller noget helt fjerde, så kan du næsten ikke undvære en sovepose. I vores sortiment finder du både sommersoveposer og vintersoveposer, så find den der passer til dit behov i udvalget herunder.

Har du styr på festivalens pakkeliste?

Skal du afsted til en af de mange festivaler denne sommer? Så har vi lavet en pakkeliste, så du kan komme afsted og få en positiv oplevelse - uanset hvordan vejret måtte være, og hvor langt tid du skal være afsted.

Sovepose - Sov trygt og godt i en komfortabel sovepose

Soveposen er elsket af både børn og voksne, som nyder at sove i sovepose i forbindelse med camping, festival og andre anledninger. Mangler du også et godt alternativ til den pladskrævende dyne, så kan du med fordel investere i en sovepose.
 

Tre gode grunde til at købe en sovepose:

  • Et pladsbesparende alternativ
  • Maksimal tryghed
  • Høj slidstyrke


En sovepose er som bekendt et pladsbesparende alternativ til en dyne, hvilket især er en fordel, hvis man skal på camping og ikke har ret meget plads i bagagerummet. Soveposen fylder nemlig betydeligt mindre end den klassiske dyne. Foruden at være pladsbesparende er soveposen også god til at skabe tryghed, idet man automatisk vil føle sig rigtig godt tilpas, når man ligger i en lun sovepose. Langt de fleste soveposer er i modsætning til dyner beregnet til udendørs brug, hvorfor en sovepose bør være at foretrække, hvis du har planer om at sove under åben himmel. Den høje slidstyrke og de varmeregulerende egenskaber er med til at gøre soveposen uundværlig.

 

Find den bedste sovepose ud fra dine behov

Den bedste sovepose til dig er den sovepose, som opfylder allerflest af dine krav og ønsker. Det er først og fremmest vigtigt, at du får fundet en sovepose, som er lang og bred nok til, at du kan ligge behageligt i den hele natten igennem. Dernæst bør du stille skarpt på soveposens tykkelse og eventuelle varmeregulerende egenskaber, da soveposen jo gerne skal passe til det klima, du skal sove i. Skal du kunne overnatte udenfor hele året rundt, er det alfa og omega, at din sovepose både kan nedkøle og afgive varme alt efter årstid. I den forbindelse skal du selvfølgelig gå efter en af de mere avancerede soveposer, da ikke alle soveposer kan tilbyde dette. Hvor avanceret en sovepose du har brug for afhænger naturligvis af, hvor ofte du har planer om at bruge den og ikke mindst, hvor i verden du vil bruge den.

 

Shop soveposer til hele familien på føtex.dk

Det er på føtex.dk, at du kan shoppe soveposer til hele familien. Søger du efter en sovepose til dit barn, kan du overveje at købe en luftmadras med indbygget sovepose. Med en sådan løsning kan man slå to fluer med et smæk, idet man får både luftmadras og sovepose i ét produkt. Angiv evt. ønsket farve, brand eller prisklasse i venstre side, hvis du har svært ved at overskue det store udvalg af soveposer.