Lufttelte & oppustelige telte

Her på føtex.dk finder du lufttelte i høj kvalitet. De er nemme at rejse og nemme at tage ned igen. Tjek vores udvalg af de oppustelige telte her på siden.

Har du styr på festivalens pakkeliste?

Skal du afsted til en af de mange festivaler denne sommer? Så har vi lavet en pakkeliste, så du kan komme afsted og få en positiv oplevelse - uanset hvordan vejret måtte være, og hvor langt tid du skal være afsted.

Lufttelte - perfekte til campingferie og festival

Har du ikke tålmodighed til at bruge lang tid på at slå dit telt eller fortelt op, er det perfekt for dig at vælge et lufttelt. I stedet for stænger bliver det fyldt med luft, der holder det oppe. Det gør det meget hurtigt at sætte op. Du kan bruge teltet både på campingferien, festival og i mange andre sammenhænge, hvor du skal sove udenfor.
 

Tre grunde til at vælge lufttelte:

  • Hurtige at slå op – med en pumpe tager det ingen tid at have teltet klar
  • Mange størrelser – fra topersoners telt til fortelt til campingvogn
  • Vejer og fylder ikke meget, når det er pakket sammen

 

Skal du på campingferie, vil du stort set altid have brug for et telt. På campingvognen er det rart, at du har et fortelt, så I får et ekstra opholds- og opbevaringsrum. På teltferien bliver teltet jeres hjem. Det er de færreste, der er vilde med at bakse med pløkker, barduner og teltpæle i længere tid. Derfor er et oppusteligt telt et oplagt valg for de fleste campister.

Når du skal på festival, vil det heller ikke være dit telt, som du vil have lyst til at bruge meget tid. Derfor er det praktisk med et luft telt, som du hurtigt kan få sat op. Derudover er der den fordel ved det, at det ikke vejer så meget, når det er slået sammen. Det er dermed nemt for dig at bære selv.
 

Fortelt til campingvogn giver ekstra plads og fleksibilitet

Selvom det er et vilkår, at du kommer til at bo tæt med dem, som du er på campingvognsferie med, er det rart, at du har lidt mere plads end bare det ene rum, som campingvognen byder på. Derfor er et fortelt i dag et must for de fleste campister i vogn.

Med et lufttelt foran vognen kan du hurtigt få det sat op og være klar til at nyde ferien. Det gør teltet perfekt at have med på en weekendtur og til dig, der godt kan lide at flytte ofte i løbet af en ferie.
 

Telte i forskellige størrelser

Skal du på rigtig teltferie, kan du vælge mellem et af vores lufttelte i forskellige størrelser. Vi har telte med plads til alt fra tre til seks personer. For at gøre overnatningen i teltet mere behagelig kan du sove på et af vores oppustelige liggeunderlag.