Rullesko

Med de populære rullesko kan dine sneakers med et enkelt klik forvandles til rullende sko. De er et sikkert hit blandt børn, der er glade for fart over feltet. Se udvalget herunder på føtex.dk.

Rullesko – fra sko til køretøj med et klik

De bløde og behagelige sko kan hurtigt laves om til et smart transportmiddel, når det lille hjul under hælen klikkes ud. Der kan køres hurtigt, laves tricks eller bare rulles derudad. Vil du være på den sikre side, kan det være en god idé at bruge cykelhjelm, når der skal køres til eller øves. 
 

Tre grunde til at vælge rullesko:

  • Det er sjovt og kan bruges af børn i alle aldre
  • Det er let at skifte fra at køre til almindelige sko
  • Du skal ikke have ekstra skiftesko med i tasken
     

Både cykler, løbehjul og rulleskøjter er populære hos børn, men fælles for dem er, at du skal have styr på både lås, parkering og reparation. Vælger du i stedet et par rullesko, er det eneste, der skal til, et klik, og dit kørende barn kan fortsætte på gåben. Det bliver ikke meget lettere, og ungerne vil med garanti elske det. 

Skoene ligner almindelige sneakers med et sejt skaterlook og en blød inderside, der gør skoene behagelige at have på hele dagen.
 

Vælg de rette rullesko

Der er mange sjove modeller at vælge mellem, men når børnene når en vis alder, så er det lige så vigtigt, at de ser seje ud, som at de kan køre hurtigt. Derfor kan du overveje følgende, når du skal finde det rigtige sæt til dit barn:

  • Rullesko med figurer: For nogle børn holder kærligheden til de klassiske figurer fra Disney og lignende aldrig op, og derfor finder du selvfølgelig også et udvalg af rullesko med disse motiver i udvalget her på føtex.dk.
  • Rullesko med print: Er dit barn vokset fra figurerne, så findes der i stedet modeller med seje print, der med garanti vil passe til alle stile. 
     

Se udvalget, og bestil!