Kantpude til trampolin

Har du allerede en trampolin i haven, kan du få glæde af en kantpude. Måske har du købt en model uden, eller den gamle trænger til en udskiftning. Hvad end grunden måtte være, finder du det, du mangler i vores sortiment herunder.

Kantpude til trampolin – bedre sikkerhed, mere sjov

En kantpude sørger for at ben, tæer eller andre kropsdele ikke kommer i klemme i de store fjedre langs kanten på din trampolin. Uden den er der væsentligt større risiko for, at hoppeturen ender uheldigt i stedet for at blive sjov og hyggelig.
 

Tre grunde til at vælge en kantpude til trampolin:

  • Den er let at montere korrekt
  • Den øger sikkerheden betydeligt
  • Den findes til alle slags modeller
     

Langt de fleste har i dag en trampolin stående, så børn og barnlige sjæle kan snuppe en hoppetur, når lysten griber dem. 

Det kan give dig muligheden for at tage en slapper på solvognen under din yndlingsplaid, mens du har øje på de hoppende grinebidere på trampolinen. Med en god kantpude kan du slappe helt af og nyde din kaffe, mens børnene hopper. 

På føtex.dk kan du vælge mellem både kantpude, ny måtte og overtræk i sortimentet og lade børnene hoppe højere end nogensinde før – og endda helt sikkert. 
 

Sådan finder du den rette kantpude til din trampolin

Med en trampolin i haven er det rigtig vigtigt, at der er styr på sikkerheden. Derfor kan du med fordel gennemgå den med jævne mellemrum for at være sikker på, at alt er i god stand. Er der dele, der kan skiftes ud, kan du finde dem i udvalget herover. 

  • Kantpude til trampolin: Med det danske vejr kan kantpuden ende med at blive mør og slatten, så den ikke beskytter optimalt. Oplever du, at den hænger eller ikke ligger fast, så bør du vælge en ny for at øge sikkerheden.
  • Betræk til trampolin: Vil du gerne skærme trampolinen, når den ikke er i brug, så kan du vælge et betræk til at dække den af med. 
     

Tjek udvalgt herover ud, og bestil allerede i dag!