Sikkerhedsnet til trampolin

Har I også en trampolin i haven? Så kan det være en god idé at investere i et sikkerhedsnet, så børn kan hoppe uden at skulle være bange for at ende på græsset. Se vores udvalg af sikkerhedsnet til trampoliner herunder.

Pas på ungerne med en sikkerhedstrampolin

Der er mange gode grunde til at have en trampolin i haven, for det er både sjovt og giver god motion for børn og andre barnlige sjæle. Men vælger du en model, der står på græsset, kan der være langt at falde, når der kommer fart på hopperiet, og derfor kan det være en god sikkerhedsforanstaltning at sætte et sikkerhedsnet op omkring trampolinen.
 

Tre grunde til at vælge et sikkerhedsnet til trampolinen:

  • Det mindsker risikoen for at komme til skade
  • Det giver mulighed for at hoppe endnu højere
  • Der findes en net til enhver trampolin – også din
     

Har du børn, er der rigtig mange muligheder for at gøre haven til et rent paradis for dem. En trampolin og eventuelt også et legehus og et gyngestativ med legetårn gør hurtigt hele haven til en legeplads.

Se det store udvalg af spændende muligheder for at lave jeres drømmelegeplads i haven i vores udvalg – eller tag på udkig efter et lækkert havemøbelsæt til terrassen, så I kan drikke en god kop kaffe, mens børnene leger.
 

Vælg det rette sikkerhedsnet til trampolinen

Når du skal vælge et sikkerhedsnet til din trampolin, er det vigtigt, at det passer til størrelsen og formen. Vi fører net, der passer til alle modeller, så du altid kan være sikker på at finde det rigtige. 

  • Net til nedgravet trampolin: Når du har en nedgravet trampolin, er det stadig vigtigt, at du sætter net op, når børnene begynder at hoppe højt. Nettet monteres, så det går helt ned til græsset og kan åbnes med lynlås.
  • Net til alm trampolin: Nettet monteres direkte på trampolinens stel og sikrer, at der kan hoppes højt og sikkert. Nettet kan evt. lukkes med enten velcro eller lynlås.
     

Se det store udvalg herover, og bestil i dag!