Stige til trampolin

En stige til trampolinen giver sikker adgang op på og ned af trampolinen. Gå ikke på kompromis med sikkerheden og vælg den størrelse, der passer præcis til din trampolin i udvalget herunder på føtex.dk.

Vælg en stabil stige til trampolin

Kom sikkert op på og ned fra trampolinen med en stige. Vælg mellem forskellige højder fra flere kendte mærker og få en vejrbestandig og skridsikker stige. Vælg mellem runde eller flade trin. Nem at montere og at flytte efter behov. 
 

Tre grunde til at købe en stige til trampolinen:  

  • Du minimerer risikoen for faldulykker
  • Alle aldre kan komme sikkert op og ned
  • Nem adgang overalt på trampolinen
     

Risikoen for skader og faldulykker minimeres kraftigt med en trampolinstige. Store som små kan kravle sikkert op og ned, og den fleksible stige kan nemt flyttes efter behov.  
 

Hvordan vælger du den rigtige stige til trampolin?

Det sjovt at hoppe på trampolin, men det skal også være sikkert at kravle op og ned. Vælg en trampolinstige i det mærke, den farve og den højde, der passer til din trampolin. 

  • Mærke – du kan vælge en stige i samme mærke som din trampolin, så er du sikker på, at farve og højde passer til trampolinen. Alternativt findes der universalstiger, der passer til flere typer og mærker trampoliner. Vær opmærksom på, at du kan få flade eller runde trin på stigen. 
  • Farve – inden for samme mærke vil en stige typisk have samme farve som stellet på trampolinen. Vælger du en universalmodel, kan du ofte vælge mellem standardfarver som sort eller sølv. Gå efter en farve, der matcher trampolinen, så den visuelt bliver en naturlig del af stellet. 
  • Højde – der findes forskellige højder trampolinstiger. Mange stiger kan tilpasses trampolinens højde inden for et bestemt interval, afhængigt af hvor skråt du stiller stigen. Vær opmærksom på, at flade trin kræver en bestemt vinkel for at være vandrette. 
     

Kravl sikker op med en sikker stige til trampolin fra det store online udvalg herover på føtex.dk – altid masser af gode tilbud.