Stormsikring til trampolin

Et stormsikringssæt fastgør din trampolin i blæsevejr. Sættene indeholder alle pløkker, stormbånd og lås. Undgå atdin trampolin flyver væk i stormvejr – vælg en god stormsikring til trampolinen fra udvalget herunder.

Stabilisér med stormsikring til trampolin

Sørg for stabilitet til trampolinen i enhver vindstyrke. Vælg et stormsikringssæt til trampolinen fra kendte mærker som Max Ranger og Salta. Solide pløkker, stærkt bånd og lås kan fastgøre enhver trampolin på ben i din have. 
 

Tre grunde til at vælge stormsikring til trampolin:  

  • Stabilitet til trampolinen i al slags vejr
  • Du undgår, at trampolinen flytter sig
  • Ingen stormskader på og fra trampolinen
     

Uanset vindstyrke står enhver størrelse trampolin stabilt med et stormsikringssæt. Trampolinen kan ikke flytte sig, og du slipper for stormskader på trampolinen eller forårsaget af trampolinen. 
 

Hvad er stormsikring til trampolin?

Til fastgørelser af trampoliner på ben kan du fra forskellige mærker købe sæt med pløkker, stormbånd og lås. Sættene passer til trampoliner fra samme mærke, men kan også i mange tilfælde bruges til modeller fra andre mærker. 

  • Pløkker i rustfrie materialer stikkes ned i jorden tæt på trampolinbenene og påmonteres stormbånd og lås. Sæt pløkkerne let skråt væk fra trampolinen, så de giver ekstra sikring mod løsrivning i hård vind. Jo større trampolin, jo længere pløkker anbefales. Undgå for blød jord. 
  • Stormbånd i kraftigt nylon eller polyester, der passer til øjet i pløkkerne. Stormbåndene kan klippes til i netop den længde, du foretrækker. Sæt den medfølgende lås på for at stramme båndene, og anvend ikke stormbånd fra andre sæt, da et bånd, der ikke passer i pløkøjet, kan forringe styrken. 
  • Lås til at stramme og fastholde stormbåndene på pløkkerne. Der er forskellige typer låse med i sættene fra forskellige mærker – vær opmærksom på at stramme og låse korrekt ved montering, ellers løsriver båndene sig hurtigt i blæsevejr.  
     

Fastgør din trampolin mod blæst med et solidt stormsikringssæt fra føtex.dk – du finder altid masser af gode tilbud i det store online udvalg.