Kuffertsæt

Med et kuffertsæt kan du hurtigt få pakket til både weekendturen og den lange rejse. Et kuffertsæt er ideelt, hvis du har brug for at have både en kabinekuffert og indchecket bagage med. Se det store udvalg herunder.

Hvilken kuffert skal jeg vælge?

Det er vigtigt at have en kuffert, der matcher dine behov samt eventuelle størrelseskrav, når du er ude at rejse. Derfor har vi lavet en guide, så du nemt kan vælge den rigtige kuffert til din rejse.

Kuffersæt - Med et kuffertsæt kan du hurtigt få pakket

Lige meget hvordan og hvor ofte du rejser, er det smart for dig at have et kuffertsæt. Dermed har du en kuffert lige meget, hvilken rejse du skal ud på.

 

Fordele ved et kuffertsæt:

  • Flere kufferter, der matcher hinanden
  • Nemt at finde en kuffert, der passer til rejsen
  • Kufferter til hele familien

 

Smarte kufferter, der matcher

Det smarte ved et kuffertsæt er først og fremmest, at de tre kufferter matcher hinanden. Dermed får du et langt mere ensartet udseende, når du står med dine to eller tre kufferter i lufthavnen, eller hvis I er flere i familien, der skal rejse sammen. Med et kuffertsæt er det jo hele tre af jer, der har en kuffert at pakke i.

Når du har et kuffertsæt med tre kufferter, bliver det også langt nemmere for dig at finde den, der passer til din rejse. Derudover vil den mindste kuffert typisk være så lille, at du kan bruge den som kabinekuffert.

 

Sådan vælger du det rette kuffertsæt

Når du skal vælge et kuffertsæt, er der en række detaljer, som du bør tænke over. Det er blandt andet:

  • Hvilket materiale skal kufferten være i? Vores kufferter er skabt i forskellige former for materialer. Fælles for dem er, at det er holdbare materialer, der kan tåle håndteringen i lufthavnen.
  • Skal kufferten have en TSA-godkendt lås? På mange destinationer har de ret til at undersøge din bagage, selvom du ikke er til stede. Med en TSA-godkendt lås kan tolderne åbne låsen på din kuffert uden at skulle brække den op. Denne type lås er et krav, hvis du f.eks. skal til USA. Tjek reglerne, før du tager af sted.
  • Skal den have to eller fire hjul? En rullekuffert gør det langt nemmere for dig at komme rundt med din bagage. Med to hjul skal du vippe kufferten for at trille den, mens med fire hjul kan trille den uden at vippe den.
  • Hvilke størrelser kufferter har du brug for? Med et kuffertsæt får du selvfølgelig kufferter i forskellige størrelser, men hvilke størrelser har du brug for. Læs målene for de forskellige kufferter, inden du bestemmer dig.

 

Rul op på siden, og find den form for kufferter, der passer til din måde at rejse på. Har du små børn med, har vi selvfølgelig også kufferter til børn. På føtex.dk finder du masser af gode priser.