Grill & grilltilbehør

Ønsker du at kunne lave mad udenfor? Mangler du lidt redskaber og måske endda en grill? Så kig her på siden og find den grill, der passer til dig og dit behov. Er du grillentusiast eller har du blot en stor familie, som gerne vil have mad i en fart, så kan du med fordel kigge på vores kæmpe udvalg af gasgrill fra blandt andre Charbroil og Weber. Er behovet mere til en kulgrill, så har vi ligeledes mange af dem.

Mangler du redskaberne, der gør det sjovt at grill? Så kig under grilltilbehør for at finde eksempelvis rotisserie, rygeboks, rygeflis, tænger eller overtræk.

Grill fra bl.a. Weber, Char-Broil og Dancook

Elsker du også at lave mad udendørs? Hvad enten du ønsker at grille, bage snobrød eller presse frugter, finder du et stort udvalg af produkter på føtex.dk. Vi fører kendte mærker som Weber, Char-Broil og Dancook, og med de mange forskellige modeller af både kugle- og gasgrill, har du god mulighed for at tage madlavningen med udenfor. Blandt vores brede sortiment, finder du også tilbehør til din grill såsom grillredskaber, overtræk og meget mere.