Bålsted

 

38 produkter
Elegant og funktionel
3.495 kr.
Enkel og funktionel
2.795 kr.
Bålfad i metal med rust look
499 kr.
Skab varme og hygge i haven med en havepejse
899 kr.
H: 26,1 x L: 78,8 x B: 37,4
799 kr.
H: 24 x L: 67,7 x B: 60
899 kr.
H: 66 x L: 58 x B: 58
2.599 kr.
H: 23 x L: 78 x B: 78
1.349,95 kr.
H: 70,.5 x L: 40 x B: 38
1.099,95 kr.
H: 23 x L: 59 x B: 59 cm
1.499 kr.
H: 120,5 x L: 44 x B: 44 cm
2.999 kr.
H: 19,5 x L: 28,8 x B: 27 cm
599 kr.

Bålsted der samler familien og vennerne

Er du til udendørshygge og madlavning i det fri, så vil du blive lykkelig for at eje et bålsted, da et bålsted bidrager med masser af hygge og atmosfære. Her hos føtex.dk tilbyder vi bålsteder til ethvert behov, så vi har også det rigtige bålsted til dig.

Tre grunde til at købe et bålsted

  • Madlavning i det fri
  • Varmer terrassen op
  • Afstressende effekt

Et bålsted kan ikke hamle op med en grill, men det er ikke desto mindre muligt at tilberede forskellige madretter. Du kan for eksempel tilberede pizza, pandekager, snobrød og skumfiduser. Et bålsted er også et glimrende alternativ til en terrassevarmer, idet bålstedet udskiller masser af varme, som er med til at sikre en behagelig temperatur på terrassen. Det vil især være praktisk på de kølige sommeraftener. De fleste mennesker kan nikke genkendende til, at synet af flammer fra et bål kan virke meget beroligende og afstressende.

Dit valg af bålsted til haven

At finde det rigtige bålsted til haven er nemmere sagt end gjort, da man ved første øjekast kan have svært ved at se, hvad der adskiller de mange bålsteder. Det er ikke desto mindre vigtigt, at man dykker ned i udvalget og gør sig bekendt med hvilke fordele og ulemper, der er ved de forskellige bålsteder. Det første man skal tage stilling til er, hvor stort et bålsted man ønsker at købe. De fleste af vores lagerførte bålsteder måler et sted mellem 54 og 72 cm. i diameteren. For børnefamiliens vedkommende vil det være smartest at købe et større bålsted med en diameter på omkring 72 cm. Der skal jo gerne være plads til, at hele familien kan tilberede snobrød på en gang. Dernæst er der selvfølgelig prisen, som også spiller en vigtig rolle for de fleste forbrugere. Du kan evt. angive dit maksimumbudget i venstre side, hvis du ikke ønsker at blive introduceret for bålsteder, som overstiger dit budget.

Bestil det ønskede bålsted på føtex.dk

Du kan spare både tid og penge ved at købe det ønskede bålsted på føtex.dk. I øjeblikket kan du opnå store besparelser på bålsteder fra mærker som Weber, Outwell og Dancook. Du kan evt. sortere de mange bålsteder efter pris og popularitet for at gøre det hele lidt lettere. Er du til grill og udendørshygge, fortjener du også at opleve vores udvalg af gasgrill, kulgrill og røgegrill. Længes du efter mere varme på terrassen, kan du også investere i en terrassevarmer.