Bestil de fleste af dine julegaver helt frem til den 19/12 med levering inden jul. Se den præcise leveringstid på de enkelte produkter.

Kulgrill

Kulgrill der frembringer den gode grillsmag

En kulgrill er det ideelle valg, hvis man leder efter en god grill til røgning såvel som almindelig grill. Gør du brug af en kulgrill, er du næsten sikret et godt grillresultat hver gang, hvad enten du griller kød, grøntsager, brød eller noget helt fjerde. Det er nemlig muligt at tilberede stort set alle tænkelige madvarer på en grill. Der er delte holdninger til kulgrillen, men er du af den holdning, at maden får en bedre smag, når den bliver tilberedt på kulgrillen, så bør du investere i denne grilltype.

Se også udvalget af gasgrill på tilbud.

22 produkter
Med bord og hylde til afsætning
1.999 kr.
Smart og handy kuglegrill
Grillareal 37 cm
599 kr.
Lækker, lille og handy kulgrill til at tage med ud i det blå
599 kr.
Master-Touch GBS 57 cm er toppen af poppen inden for de klassiske kuglegrill
1.999 kr.
Batteri drevet eller via USB
299 kr.
Keramisk Kamado-grill
9.999 kr.
57 cm kuglegrill med lukket askeopsamler og smart lågholder
2.199 kr.
57 cm kuglegrill med lukket askeopsamler og smart lågholder
2.199 kr.
58 cm i diameter
1.299 kr.
Fås kun online
Med praktisk bord
1.699 kr.
Fast lav pris
Batteridrevet eller via USB
349 kr.

Kulgrillen udmærker sig på mange punkter

At kulgrillen hører til blandt de mest eftertragtede grilltyper er ingenlunde en tilfældighed. Denne type grill byder nemlig på adskillige fordele, som du bør kende til, hvis du ikke er helt overbevist om, at en kulgrill er det rigtige for dig.

Tre gode grunde til at investere i en kulgrill

  • Den gode grillsmag
  • Billig i anskaffelse
  • Let rengøring

Grillmad lavet på en kulgrill smager formidabel – og så kan du tilmed glæde dig over, at man kan få fingrene i en god kulgrill uden at bruge mere end et par tusinde. Dermed er kulgrillen betydeligt billigere end gasgrillen – i hvert fald i de fleste tilfælde. Foruden at være billig i anskaffelse er en kulgrill også relativ billig i drift. En tredje fordel ved kulgrillen er, at den er let at rengøre. Det tager nemlig ikke mange minutter at rengøre grillristen og fjerne asken under risten. Det er typisk lettere at rengøre en kulgrill end en gasgrill, men ingen regler uden undtagelser.

Vælg den rigtige kulgrill

De mange kulgrill på markedet har som minimum ét fællestræk; de drives alle sammen af kul. Dermed er du sikret en god grillsmag, uanset om du vælger den ene eller anden kulgrill, men du skal være opmærksom på, at der også er en række forskelle på de repræsenterede modeller. Der er ikke kun tale om visuelle forskelle, men også om praktiske forskelle mht. grillområde, materiale og tilberedningsplads.

Med hensyn til grillstørrelser skal man altid tage højde for målene på selve grillområdet, som typisk angives i diameter. De fleste kulgrill måler et sted mellem 37 og 58 cm. i diameteren. De mindste grill er modsat manges opfattelse ikke kun henvendt til enlige og par, men også til folk, som ofte er på farten. En mindre kulgrill med en diameter på omkring 37 cm. eller lidt mere er nemlig nem at tage med på camping, ferie og udflugt.

Bestil en kulgrill på føtex.dk

Finder du en kulgrill, som opfylder alle dine krav og ønsker, så kan du nemt og bekvemt bestille den via føtex.dk. Her kan du handle, når det passer dig, og du kan endda nyde godt af vores mange gode tilbud og nyheder. Foruden kulgrillen er det værd at stifte bekendtskab med gasgrillen, røgegrillen og bordgrillen, som er at finde i rigtig mange haver rundt omkring i landet.