Grill & tilbehør

Uanset om du er grillentusiast eller blot har en stor familie, så kan du med fordel kigge på vores kæmpe udvalg af gasgrill. Er behovet mere til en kulgrill, så har vi også mange af dem.

Grill fra markedets største brands

Sætter du pris på at tilberede velsmagende grillmad til dig selv og din familie, så skal du unde dig selv den bedste grill, da grillen som bekendt har stor betydning for resultatet. Står du netop og mangler en ny grill til hjemmet? Så kan du klikke dig videre til vores udvalg af gasgrillrøgegrill eller kulgrill, afhængig af hvad du er på udkig efter. De mange grill fra vores sortiment er inddelt i forskellige underkategorier for at give dig et bedre overblik.
 

En grill efter dine behov

Uanset om du er på udkig efter en lille eller stor grill, så kan du her på siden finde en grill efter dine behov. WeberDangrill og Char-Broil er blot nogle af de mærker, som er repræsenteret i vores udvalg. Med en grill fra et af disse mærker kan du være sikker på at gøre en god handel, idet der er tale om kvalitetsmærker.
 

Tre grunde til at købe en grill

  • Flyt madlavningen udenfor
  • Maksimal madglæde
  • God arbejdsplads

Er du typen, som foretrækker at lave mad i haven i stedet for at stå i et dampende varmt køkken? I så fald skal du investere i en grill, som gør den daglige madlavning til en fornøjelse. Der er rig mulighed for at lave alt maden udenfor, da man kan købe grill med indbyggede tilberedningsborde. Enhver grillentusiast kan nikke genkendende til, at langt det meste mad smager bedre, når det har været en tur på grillen. Det gælder både kød, grøntsager og brød. Med en god grill vil du kunne opnå maksimal madglæde. Er dit køkken meget lille, bør du overveje at indrette et udekøkken med en grill og andet udstyr, så du får mere plads at boltre dig på, når du laver mad.
 

Find den rigtige grill

I de seneste år er vi blevet præsenteret for den ene nye smarte grill efter den anden. Der er ikke mindst blevet udviklet rigtig mange nye gasgrill, som lige nu er at finde i mange tusinde haver landet over. De smarte gasgrill hitter stort blandt danskerne, men hælder du mere til at købe en kulgrill eller røgegrill, så skal du ikke være ræd for at gå imod strømmen.

Om din næste grill skal være drevet af gas eller kul er noget, du selv skal tage stilling til, men det kan selvfølgelig godt blive en udfordring at træffe et valg, hvis du ikke er bevidst om, hvilke fordele og ulemper der er ved henholdsvis gasgrill og kulgrill. Gasgrillen vinder på hastighed og brugervenlighed, mens kulgrillen vinder på pris og rengøring.
 

Køb en god grill på føtex.dk

Du kan stole trygt på, at vi kun forhandler pålidelige grills i vores sortiment her på føtex.dk. Når du har fundet den ønskede grill, kan du med ét klik lægge den i din digitale indkøbskurv og derefter fortsætte til bestillingssiden. Mangler du nye redskaber til din grill? Så tag et kig på vores udvalg af grilltilbehørgrillborde og gasflasker.