Elgrill

En elgrill er et virkelig godt valg til dig, der gerne vil grille på altanen eller i gårdhaven derhjemme, og ikke vil skulle være afhængig af grillkul eller gas. En elgrill skal blot tilsluttes din stikkontakt, og så er du klar til at lave fantastisk grillmad. Se vores store udvalg af el-grill herunder.

6 produkter
Smart vogn til Pulse 1000 og Pulse 2000
1.124,25 kr. 1.499 kr.
En kompakt, smart og fremtidssikret elgrill
3.999 kr.
En kompakt, smart og fremtidssikret elgrill
2.999 kr.
En kompakt, smart og fremtidssikret elgrill
4.999 kr.
En kompakt, smart og fremtidssikret elgrill med vogn
5.999 kr.
Fleksibel elgrill som fungerer både som stationær- og bordgrill
4.999 kr.

En elgrill gør det nemmere at grille

Det kan godt være en tidskrævende og svær proces at tænde op i en grill med kul og briketter. Og det kræver også øvelse, men hvis du bare gerne vil grille nemt og hurtigt, så er en elgrill det bedste valg til dig. Du kan få en lækker elgrill hos føtex.dk fra de bedste mærker på markedet, som f.eks. Weber og Char-Broil. 
 

Tre gode grunde til at købe en elgrill

  • Nemmere at bruge end en kulgrill og gasgrill
  • Bliver hurtigt klar til brug og skuffer aldrig
  • De mindre modeller er nemme at tage med 

Nu kan du altså være grillmester uden at skulle bakse med en grillstarter eller gas. Med en elgrill bliver du lynhurtig klar til det, der er det sjove – at grille! 
 

Hvordan virker en el-grill? 

Modsat de andre populære grilltyper, er en elgrill rigtig nem at starte op. Den skal tilsluttes stikkontakten og derefter tændes som et hvilket som helst andet el-apparat. Ellers virker en elgrill som enhver anden grill. Til en elgrill kan du bruge dine køkkenredskaber eller smart grilltilbehør
 
Elgrillen er et super populært valg til dig, der bor i lejlighed og gerne vil kunne grille på altanen uden at ryge dine overboer helt til. Med en elgrill genereres der nemlig kun røg fra selve den mad, du griller og ingen røg fra kul. 
 
Din elgrill har selvfølgelig brug for grundig rengøring som enhver anden grill, så den kan holde i mange år frem. Se vores store udvalg af grillrengøring her. 
 

Grill året rundt med din elgrill

Hos føtex.dk har vi et stort udvalg af elgrill i den bedste kvalitet på markedet, og med en elgrill, kan du nemt grille lækker mad året rundt. Vi leverer din nye elgrill fragtfrit, og du har 30 dages returret.