Gasgrill

 

66 produkter
Rustfri gasgrill med tre brændere
1.799 kr. 6.096 kr.
Stor rustfri gasgrill med tre brændere, sidebrænder og infrarødt grillsystem
2.699 kr. 7.096 kr.
Sort emaljeret gasgrill med tre brændere
1.799 kr. 6.096 kr.
Rustfri gasgrill med to brændere, og sideborde der kan klappes ned
1.499 kr. 4.996 kr.
Lækker stor rustfri gasgrill med fire brændere, sidebrænder og infrarødt grillsystem
2.899 kr. 7.596 kr.
Lækker stor sort gasgrill med fire brændere, sidebrænder og infrarødt grillsystem
3.799 kr. 9.249 kr.
Lækker stor rustfri gasgrill med fire brændere, sidebrænder og infrarødt grillsystem
3.799 kr. 9.249 kr.
Stål gasgrill med to brændere, sideborde og infrarødt grillsystem
1.899 kr. 4.996 kr.
Sort emaljeret gasgrill med to brændere, og sideborde der kan klappes ned
1.499 kr. 4.996 kr.
Gasgrill med 2 brændere og infrarødt grillsystem
3.499 kr.
Gasgrill med to brændere
3.499 kr.
Med to brændere og infrarødt grillsystem
3.998 kr.

Bredt udvalg af store og små gasgrill

Den klassiske gasgrill byder på en lang række fordele. Foruden muligheden for at grille året rundt kan man også glæde sig over, at gasgrillen er nem at betjene og rengøre. En gasgrill er efterhånden blevet et hvermandseje, så måske er det også på tide, at du investerer i en gasdrevet grill.

Kunsten at finde den bedste gasgrill

Man går som regel aldrig helt galt i byen ved at købe en testvindende gasgrill, men skal du være sikker på, at du finder den rigtige grill, så skal du koncentrere dig om at finde en gasgrill, som indfrier alle dine ønsker og behov.

Tre gode grunde til at erhverve sig en gasgrill

  • Slip for ventetiden
  • God temperaturkontrol
  • Slip for os

En af de vigtigste fordele ved en gasgrill er, at den bliver varm i løbet af få minutter. Dermed kan du få stillet din sult hurtigt i stedet for at skulle vente evigheder på, at grillen bliver ordentlig varm, så du kan smide kødet på. Det er takket være indbygget temperaturregulering let som en leg at regulere temperaturen, alt efter om man skal grille kød, grøntsager, brød eller noget helt fjerde. Med en gasgrill skal du hverken bruge tændvæske eller grillkul og kan dermed slippe for at udsætte miljøet og ikke mindst din egen krop for skadelig os.

Sådan finder du den rigtige gasgrill

Den rigtige gasgrill for dig er en grill, som byder på alle de funktioner og egenskaber, som du ikke kan leve foruden. Det kan for eksempel være, at du ønsker, at din næste gasgrill skal byde på sidebrændere, termometer i låget og digital temperaturregulering.

Hvor stort skal grillområdet være? Hvilken farve skal grillen have? Hvor mange brændere skal gasgrillen være udstyret med? Hvilken producent skal gasgrillen komme fra? Disse og mange andre spørgsmål bør du stille dig selv, før du udforsker vores udvalg af gasgrill.

Består din grund foruden selve boligen kun af en mindre terrasse eller altan, kan du med fordel købe en mini gasgrill, så du stadig kan finde plads til et bord og et par stole.

De mindste modeller har et grillområde på henholdsvis 41,6 x 43,5 og 46,8 x 44,5 cm. og er henvendt til dig, som ikke har megen plads at gøre godt med. Disse mindre modeller egner sig bedst til enlige, par og mindre familier. For den store og mellemstore familie vil det være hensigtsmæssigt at gå efter en større gasgrill med et grillområde på enten 67 x 47 eller 79 x 47 cm.

Kæmpe udvalg af brugervenlige gasgrill på føtex.dk

Spørger du os, så fortjener alle at eje en gasgrill, hvorfor vi har sørget for, at der i vores sortiment er noget for enhver smag og økonomi. De udvalgte gasgrill i sortimentet kommer fra nogle af markedets mest pålidelige og kvalitetsbevidste producenter. Af nyttigt udstyr til gasgrillen kan vi hos føtex.dk bl.a. byde på gasflasker, grilltilbehør og grillborde. Du kan evt. samle det hele i én ordre, så du kan få leveret de ønskede varer på én gang.