Grillrist der forlænger grillens levetid

En grill kan holde i rigtig mange år, hvis den bliver anvendt og plejet korrekt, men man kan ikke undgå, at især grillristen bliver slidt med tiden. Er din grillrist ved at være godt og grundigt slidt? I så fald kan du med fordel investere i en ny og langtidsholdbar rist i stedet for at bruge mange penge på en helt ny grill. Uanset om du ejer en større eller mindre grill, så kan du med sikkerhed finde en passende grillrist i vores sortiment.

Tilbage til grilltilbehør

12 produkter

Dancook greb til rist. Fjerner nemt risten fra grillen.

199 kr.
Leveringsomkostninger ved køb under DKK 1.000
Løfter brødet fra grillen, så det ikke brænder på
389 kr.
Leveringsomkostninger ved køb under DKK 1.000
Støbejernsrist til Weber Original Gourmet BBQ System
469 kr.
Leveringsomkostninger ved køb under DKK 1.000
2 stk kulbakker som nemt holder briketterne på plads.
199 kr.
Leveringsomkostninger ved køb under DKK 1.000
Todelt rist af porcelænsemaljeret støbejern. Passer til Weber Q3000 serien
989 kr.
Leveringsomkostninger ved køb under DKK 1.000
Todelt rist af porcelænsemaljeret støbejern. Passer til Weber Q2000-serien
1.389 kr.
Leveringsomkostninger ved køb under DKK 1.000
Forkromet grillrist med hængslede sider til Webers kuglegrill
369 kr.
Leveringsomkostninger ved køb under DKK 1.000
Todelt rist af porcelænsemaljeret støbejern. Passer til Weber Q1000-serien
689 kr.
Leveringsomkostninger ved køb under DKK 1.000

Grilriste - Udskift din gamle grillrist

Trænger din nuværende grillrist snart til en udskiftning? Så find en rist, som passer til din grill i vores sortiment. Det er både nemt at bestille og udskifte en grillrist, så hvad venter du på? Oplev vores store udvalg og gør en god handel i dag.

Tre gode grunde til at købe en ny rist til grillen

  • Forlænger grillens levetid
  • Bedre smag
  • Bedre hygiejne

En grillrist koster betydeligt mindre end en ny grill, hvorfor det selvsagt bedre - i visse tilfælde - kan betale sig at udskifte den gamle grillrist end at udskifte selve grillen. Du kan med al sandsynlighed få glæde af din grill i mange år endnu, hvis du blot køber en ny rist. Foruden at forlænge grillens levetid kan du glæde dig til at opleve en endnu bedre grillsmag, idet du ikke længere skal bekymre dig for fastbrændte mad- og fedtrester, som ødelægger den gode smag. Derudover er det en god idé at købe en ny rist, hvis man går op i hygiejne og sundhed. En gammel grillrist er som regel fyldt med bakterier, som kan være svære at komme til livs, selvom man bruger meget tid og energi på at pleje den løbende. Derfor vil det af hygiejnemæssige grunde være klogt at udskifte den gamle rist.

Find den rigtige rist til din grill

Som du måske allerede har opdaget, er udvalget af grillriste stort, men det er naturligvis ikke alle riste, som passer til din grill. Af følgende grund er du nødt til at undersøge, om der overhovedet forhandles grillriste til netop din grill. Det gør der med al sandsynlighed, ifald du ejer en nyere grill fra et kendt brand. I vores sortiment finder du bl.a. riste til grill fra Weber og Dangrill, som hører til blandt danskernes foretrukne brands. Du kan evt. gøre brug af vores søgefunktion, hvis du ikke umiddelbart kan finde en rist, som passer til din grill.

Bestil en ny grillrist på føtex.dk

Hos føtex.dk fører vi et bredt udvalg af grillriste af høj kvalitet. Står du netop og mangler en ny rist til din grill? Så find den rigtige rist, læg den i din kurv og afgiv en bestilling. Du kan under de enkelte produkter læse alt om mål, lagerstatus m.v. Af øvrigt grilltilbehør kan vi byde på grillovertræk, grillredskaber og grillplader, som ligeledes sælges til lave priser.