Havehynder & hyndebokse

Havehynder er essentielle for at kunne sidde behageligt i dine havemøbler. Ryghynder øger komforten rigtig meget, da du opår mere støtte. En tyk havehynde holder dig også varm, så du kan sidde længe ude på terrassen.

Når vejret ikke er til at sidde på terrassen kan det være praktisk at have en hyndeboks til at opbevare hynderne i indtil næste gang de skal i brug. Du finder et stort udvalg af hynder samt hyndebokse her på siden.

115 produkter
Fås kun online
3.999 kr.
Fast lav pris
B: 155 x H: 64 x D: 72 cm
1.499 kr.
Fås kun online
Fast lav pris
B: 140 x H: 84 x D: 60 cm
1.249 kr.
Enkel hynde
119 kr.
Kan tåle al slags vejr
169 kr.
Vandfast 5-positions hynde
349 kr.
5-positionshynde
199 kr.
5-positionshynde
299 kr.
Sædehynde
119 kr.
Klassisk hynde
249 kr.
5-positionshynde
299 kr.
Fås kun online
Solvognshynde
499 kr.

Hyndebokse og havehynder i forskellige farver og størrelser

Trænger du til nye havehynder eller mangler du et sted at opbevare dem? På føtex.dk finder du et bredt udvalg af både havehynder og havebokse i forskellige farver og størrelser. 

Havehynder til enhver smag

Du kan finde havehynder i både neutrale og friske farver, så der er noget til enhver smag og stil. Desudover har vi sædehynder, ryghynder, 5 positions hynder, solvognshynder og bænkhynder.

Hyndebokse til opbevaring og beskyttelse af dine hynder

Vores hyndebokse er rummelige til opbevaring af alle dine hynder samt vedligeholdesfrie, så de kan stå ude hele året. Find inspiration til at pifte din have, terrasse eller altan op med nye friske havehynder.

 

Tilpas udvalget
×
Pris (kr)
Lagerstatus
Hyndetype