Havehynder

 

54 produkter
Består af 3 dele: Sædehynde 120 cm, ryghynde 120 og 60 cm
1.299 kr.
Fås kun online
B: 48 x H: 6 x D: 48 cm
149 kr.
Klassisk solvognshynde
499 kr.
B: 120 x H: 40 x D: 20 cm
Fås i flere farver
399 kr.
Enkel sædehynde
129 kr.
Enkel sædehynde
129 kr.
Fås kun online
Pallehyndesæt
999 kr.
Fås kun online
L: 110-120 x B: 45 x H: 7 cm
259 kr.
Fås kun online
B: 48 x H: 6 x D: 48 cm
99 kr.
Enkel sædehynde til havestolen
49 kr.
Kan tåle al slags vejr
299 kr.
Fås kun online
B: 48 x H: 6 x D: 48 cm
149 kr.

Havehynder - Stort udvalg i havehynder

På føtex.dk finder du et stort udvalg af havehynder i alverdens farver, størrelser og materialer. Det er en smagssag, om man er mest til klassiske havehynder i afdæmpede farver, eller om man foretrækker havehynder i pangfarver, hvorfor vi selvfølgelig har sørget for, at du kan finde begge stilarter i vores sortiment.

Skab komfort og hygge med havehynder

Et par nye havehynder kan gøre underværker, hvis man ønsker at gøre terrassen, haven eller altanen mere hyggelig og komfortabel. Det er trods alt rarere at opholde sig udenfor, hvis man kan sidde og ligge ordentligt. Er du enig? Så bestil dine nye havehynder på føtex.dk.

Tre gode grunde til at købe havehynder

  • Øget komfort
  • Beskytter dine havemøbler
  • Skaber liv og charme

Skal du kunne sidde godt i dine havemøbler, så kommer du ikke uden om at investere i havehynder. Havehynder er uundværlige, da de skaber øget komfort. Er du ikke interesseret i at skulle investere i nye havemøbler lige foreløbigt, så er det alfa og omega, at du passer godt på dem. At bruge havehynder er en af måderne, hvorpå du kan skåne dine havemøbler. En havehynde kan desuden være med til at skabe hygge i haven. Savner du mere liv i haven, kan du eksperimentere med havehynder i spraglede farver, så din haveindretning ikke bliver alt for upersonlig og udtryksløs.

Pift din have op med nye havehynder

Den største udfordring ved at købe havehynder er, at man skal finde nogle hynder, som passer perfekt til ens møbler og ens have. Her skal der ikke kun tages hensyn til møblets størrelse, men også dets stil og form. Du kan ved at klikke dig ind på de enkelte produkter blive klogere på hyndernes mål og kan dermed hurtigt vurdere, om der er et match, eller om du skal lede videre. Man træder aldrig helt ved siden af ved at købe havehynder i grå eller sort, men er man lidt vovet anlagt, så skal man ikke være bange for at købe blå, grønne eller røde havehynder. Man kan efterhånden købe hynder i alle tænkelige farver, selvom de mest populære farver fortsat består af grå og sort.

Shop moderne havehynder til faste lave priser

Hos føtex.dk kan vi garantere dig en god handel, hvad enten du leder efter nye havehynder, parasoller, havemøbler eller noget helt fjerde. Du kan også besøge vores tilbudssektion, hvis du ønsker at gøre et ekstra godt køb. Har du allerede udset dig de perfekte havehynder til dit hjem? Så kan du bestille dem i dag og få dem leveret inden længe.