Havemøbler

Kategorier

 

Gør din terrasse klar til en skøn sommer

 

Udvalgte havemøbelserier

 

Vælg efter materiale

 

Ryk hyggen udenfor med havemøbler

Få inspiration til at indrette haven, terrassen eller altanen med det brede udvalg af havemøbler på føtex.dk. Her finder du mange forskellige havemøbelsæt samt loungesæt og cafésæt, så du kan finde lige dét, der passer til dig. Sammensæt dit eget look med borde og stole i mange farver og tilføj hynder, terrassevarmer og parasol for at skabe den ultimative hygge.

Find havemøbler i den udformning og det design som du kan lide

Havemøblerne findes i forskellige materialer som træ, plastik og granit, så du har mulighed for at vælge, hvilken type møbler du ønsker. De forskellige materialer kræver forskellig vedligeholdelse. Nonwood, polyrattan og plastik kræver næsten ingen vedligeholdelse, mens havemøbler i træ kræver en smule mere.

Udover havemøblets materiale er det vigtigt at finde et havemøbel, der passer til din personlige stil og den stemning, som du gerne vil skabe på din terrasse. Det afhænger jo af smag og behag, om man ønsker sine havemøbler i et feminint, minimalistisk eller råt design.

Havehynder der matcher dine havemøbler

Vi har alle slags hynder, så du nemt kan finde nogle hynder, der passer til dine havemøbler. Tag et kig i vores udvalg af havehynder.