Cafésæt

Perfekt til altanen eller den lille terrasse

Cafésæt består typisk af et bord med to stole. Det adskiller sig derfor fra de større havemøbelsæt. Derfor er det helt ideelt at have et cafésæt, hvor der er mindre plads. Det kunne være på en lille terrasse eller en altan og på den måde kan du komme til at kunne sidde i solen. Så når du skal vælge altanmøbler kan vi klart anbefale at du overvejer at finde et charmerende cafésæt.

Cafésæt i forskellige designs

Vores udvalg indeholder cafésæt for enhver smag. Du kan vælge mellem cafésæt i træ, nonwood, plast og metal. Deruover finder du dem i forskellige farver, som eksempelvis sort, hvid, grøn, pink, blå eller træfarvet, så du kan vælge altanmøbler i den farve, som passer bedst til din altan.

18 produkter
Fås kun online
Cafésæt i nonwood
3.799 kr.
Cafésæt i nonwood og polyrattan til 2 personer
999 kr.

Lækkert cafésæt i nonwood til 2 personer

1.899 kr.
Fås kun online
Havesæt i teaktræ
4.999 kr.
Fås kun online
Fast lav pris
Lille fint sammenklappeligt cafesæt i grøn
649 kr.
Fås kun online
Fast lav pris
Lille fint sammenklappeligt cafesæt i coral
649 kr.
Fås kun online
Fast lav pris
Lille fint sammenklappeligt cafesæt i blå
649 kr.
Cafesæt med 4 sorte Corby stole
1.999 kr.
Cafésæt i polyrattan og nonwood til 2 personer
2.999 kr.
Cafésæt i aluminimun og nonwood
1.999 kr.
Cafésæt til 2 personer
4.499 kr.
Cafésæt i polyrattan og nonwood til 2 personer
2.999 kr.

Cafésæt

Har du en have, en altan eller en terrasse, der godt kunne trænge til nye møbler? Et cafésæt med cafébord og caféstole fylder minimalt og bidrager til at skabe en lille, hyggelig oase, hvor du kan slappe af med venner og familie i det gode vejr. 

Er der ikke meget plads i haven, på terrassen eller på altanen, så kan det godt være svært at indrette, så udemiljøet bliver hyggeligt. Et cafésæt er en god start, for det fylder stort set ingenting og giver alligevel et par siddepladser til dig og dine gæster. Gå på opdagelse i sortimentet, og se vores mange forskellige cafésæt og caféborde online her på siden. Vi har både cafésæt i træ, cafésæt i metal og cafésæt i flet, der skaber en hyggelig og afslappet stemning udendørs. Vælg det cafésæt, du bedst kan lide, og bestil det hjem med gratis levering ved køb for over 1000 kr. Vi leverer inden for få dage, og du kan godt glæde dig til at få dit nye cafésæt hjem og tage det i brug for første gang!
 
Se også vores øvrige havemøbler og andre produkter til haveliv. Selv med få midler kan du gøre haven til et rart sted at være for både store og små, og til børnene kan du blandt andet lade dig inspirere af vores legetøj til udendørs leg – herunder legehuse og legetårne samt sandkasser og strandlegetøj.

Køb dit nye cafésæt online hos føtex.dk

Har du forelsket dig i et af vores enkle men smukke cafésæt her på siden? Det kan vi godt forstå, for vi nyder selv mange gode stunder med dem, vi har kært, siddende ved vores cafésæt på terrassen eller på altanen i sommermånederne. Skal du også hygge dig med familie og venner i haven til sommer? Så køb et cafésæt med caféborde og caféstole online hos føtex.dk, og gå sommeren i møde med stil. 
Vi leverer hurtigt og med gratis fragt ved køb for over 1000 kr. Du skal derfor ikke selv røre en finger, før dit nye cafésæt lander hjemme hos dig. Læg blot dit ønskede cafésæt i kurven, klik dig videre til betaling, og gennemfør din ordre. Så pakker vi den sikkert og hurtigt, hvorefter vi sender din bestilling afsted til dig så hurtigt som overhovedet muligt. Imens kan du blot læne dig trygt tilbage og glæde dig til at slænge dig ved dit nye cafésæt i haven.
 
Har du brug for hjælp til bestilling af cafésæt? Så kontakt kundeservice på mail eller telefon. Vores kompetente medarbejdere sidder altid klar til at hjælpe dig med svar på både små og store spørgsmål, og du er således i gode hænder, når du handler online på føtex.dk. Læg din bestilling i dag – vi glæder os til at sende dit nye cafésæt afsted til dig! 
 

 

Tilpas udvalget
×
Lagerstatus
Materiale bordplade
Farve
Pris (kr)